• Novinka

AcryGel Natural 50ml

43,00 €
S DPH

AKRYGÉL – HYBRID MEDZI GÉLOM A AKRYLOM! Naša úplne nová receptúra ​​balené v tubách!

Okrem toho, že zdobia vaše salóny, tieto luxusne navrhnuté tuby skrývajú tie najkrajšie a najprirodzenejšie farby AcrygelU. Sú praktické a poskytujú čistejšie pracovné podmienky a umožňujú presnejšie dávkovanie a dostatočné množstvo nanášaného materiálu najmä pri práci s duálnymi formami.

Receptúra ​​je prispôsobená rýchlej salónnej práci, nerozlieva sa a dáva dostatok času na tvarovanie len niekoľkými ťahmi štetcom.

Nie je „žuvací“ a veľmi ľahko sa ovláda neťahá sa !

Vyrobené v EU

VŽDY STE CHCELI PRACOVAŤ S AKRYLOM, ALE VADÍ VÁM ZÁPACH A RÝCHLOSŤ TuHnutia? AKRYGÉL JE TU!

• To najlepšie z akrylu – pevnosť, odolnosť, pevnosť na extrémne tenkých nechtoch

• To najlepšie z gélu: pružnosť gélu, je bez zápachu a bez použitia monomérov a špeciálnych tekutín/stačí iba čistič, ktorý nahradí monomér/ľahko sa s ním pracuje!

• Možno kombinovať so všetkými gélmi a J - lakmi

• Jednoduché a rýchle použitie

• Hustý, netečie a neleje, rýchla výroba

• MINIMÁLNE spracovanie pri správnom používaní

• Urýchľuje čas, najmä pri dopĺňaní

• Perfektné výsledky pre všetky typy a dĺžky nechtov

Doba schnutia: kombinovaná uv/led lampa s minimálnym výkonom 48 W 60-90 sek. v závislosti od hrúbky vrstvy.

Pracovný postup :

1. Pripravte necht ako obvykle - zmatníte, Prep a Scrub, Primer, alebo Magic airbond 3v1.

2. Naneste akúkoľvek podkladovú bázu, polymerizujte

3. Pomocou špachtle naneste požadovaný Acrygel priamo z tuby vo forme guľôčky, ktorá zodpovedá veľkosti/dĺžke nechtu, to isté platí pre duálne formy

4. Mäkkou kefkou namočenou v bežnom Cleaneri, ako pri akrylovom systéme, oklepte a natiahnite AcryGel do požadovaného tvaru, uhlaďte povrch štetcom pre minimálne spracovanie a polymerizujte, pričom dbajte na to, aby bol štetec v okolí nechtovej kožičky nie veľmi príliš nasiaknutý Cleanerom.

5. Spracovanie ( úprava tvaru pilníkom v prípade potreby)  farba potom lesk

6. V prípade kreslenej francúzskej - priamo aplikujte niektorý z nude odtieňov, spracujte a nakreslite francúzku bielu s tenkým gélom (Bella, Renesmee)

7. V prípade stavanej francúzskej - použite rovnaký postup ako pri gély s kamuflážnym  urobte  "lôžko", nasledne nanesiete biely Acrygel, spracujte, a naneste top. Namiesto bieleho AcryGelu - možno použiť akýkoľvek color builder gél alebo bežný farebný gél pre francúzsku /v tom prípade uzatvorte čírym/.

 
Množstvo

INGREDIENCIE: Alifatický uretánakrylát, di-HEMA trimetylhexyl dikarbamát, akrylový kopolymér, PENTAERYTHRITYL TETRAAKRYLÁT/ PENTAERYTHRITYL TRIAKRYLÁT, benzoyl Izopropanol, metylbenzoylformiát, PPG-2 NEOPENTYL GLYCOL DIAKRYLÁT, P-hydroxyanizol, hydrochinón, sklo, sulfid zinočnatý, alifatický uretán diakrylát, PEG200 dimetakrylát, HEMA, akrylová živica, PEG-4 trimetylolpropán triakrylát, oxid kremičitý, etylfenyl(2,4,6-trimetylbenzoyl)fosfinát, dimetylsilylát oxidu kremičitého, Polyesterová živica, tricyklodekándimetanol diakrylát, izopropylidéndifenyl Bisoxyhydroxypropylmetakrylát, PEG200 DIAKRYLÁT, trietylénglykol Dimetakrylát, oxid cínatý, mastenec, formaldehyd/melamín/tosylamid Kopolymér, etylénglykoldiakrylát, acetátbutyrát celulózy, dietylénglykol Monometylakrylát, etylhexylakrylát, hydratovaný oxid kremičitý, PEG400 diakrylát, BHT, metyl toluén-4-sulfonát, sľuda, voda, bazická červená 1:1, bazická fialová 11:1, rozpúšťadlo žltá 135, Modifikovaný polysiloxán, hydrogenovaný polyizobutén, fenoxyetanol, kyselina palmitová, benzoová Kyselina Môže obsahovať (+/-) CI 77891, CI 77231, CI 77220, CI 77491, CI 77742, CI 77002, CI 77492, CI 16255, CI 73915, CI 77007, CI 71105, CI 73360, CI 16035, CI 19140, CI 74160, CI 74260, CI 12490, CI 73900, CI 77499, CI 15800, CI 77499, CI 15850, CI 77266, CI 26100

UPOZORNENIE: LEN PRE PROFESIONÁLNE POUŽITIE! Pozorne si prečítajte návod na použitie Zabráňte priamemu kontaktu s pokožkou a očami. Uchovávajte mimo dosahu detí. V prípade kontaktu s pokožkou alebo očami dôkladne opláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Môže vyvolať alergické reakcie. Nepoužívajte na poškodené alebo choré nechty. Skladujte na tmavých miestach mimo slnečného žiarenia, priameho svetla alebo tepla. Tip: dbajte na to, aby tuba / výrobok nebol vystavený priamemu svetlu (UV lúče, LED lampy, osvetlenie) a aby teplota skladovania nepresiahla 23 C VYROBENÉ V EU

REF. ČÍSLO: 4473300

Špecifické referencie