HARD ONE SO NATURAL 50ml

43,50 €
S DPH

Nová generácia gélov s výnimočnými vlastnosťami.

Hard one gély obsahujú drobné čiastočky akrylového prášku /múčne zrná/ a dostávajú tak nálepku takzvaných "múčnych gélov", ktoré po polymerizácii zmiznú a získajú dokonale vyhladený výsledný efekt.

Hard one gély nemajú želé a krémovú textúru, ale nie sú ani úplne medové.

Sú to 100% samonivelačné gély, ktoré sa prispôsobia nechtu a dajú sa veľmi ľahko vytvarovať pár ťahmi štetcom. pričom sa zároveň nebudú hneď zalievať do pokožky ako klasické gély podobné medu.

Špeciálna receptúra ​​týchto gélov umožňuje vynikajúcu priľnavosť ako aj nižšie percento lámania a ohýbania nechtov vďaka ich zvýšenej tvrdosti.

Vďaka svojim vlastnostiam, špeciálnemu zloženiu, veľmi ľahkej manipulácii s gélom a krásnym farbám sú top voľbou skúsených nechtových technikov, ale aj začiatočníkov, ktorí si s (príliš) riedkymi alebo (príliš) hustými gélmi ešte nevedia rady .

Použitie: necht pripravte ako vždy pilníkom zatlačte nechtovú kožičku a dôkladne očistite všetky zvyšky z nechtu. Naneste dehydrátor (Prep & Scrub) a prípravné tekutiny /primer/, počkajte, kým všetko zaschne. Naneste požadovaný podkladový gél a polymerizujte /Booster, Dura 1 step, alebo Rubber Base ..../. Naneste Hard One a vytvarujte do požadovaného tvaru.

Sušenie: UV lampa 36w – 2-3 min, komby uv/led: 90 sek. HARD ONE SO NATURAL - teplejší prírodný odtieň, ideálny pre úplne prirodzený vzhľad.

Množstvo

ZLOŽENIE: Di-HEMA trimetylhexyl dikarbamát, uretánakrylátový oligomér, hydroxypropylmetakrylát, dimetikonsilylát kremičitý, tripropylénglykoldiakrylát, metylbenzoylformiát, CI 77491, CI 77891, CI-77891, CI-77891, CI-hydroxyanisol kremičitý,6Sklo

UPOZORNENIE: LEN PRE PROFESIONÁLNE POUŽITIE! Zabráňte priamemu kontaktu s pokožkou a očami. Uchovávajte mimo dosahu detí. V prípade kontaktu s pokožkou alebo očami dôkladne opláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Môže vyvolať alergické reakcie Pozorne si prečítajte návod na použitie Nepoužívať na poranené alebo choré nechty. Skladujte na tmavých miestach mimo slnečného žiarenia, priameho svetla alebo tepla.

MADE IN EU

REF. ČÍSLO CPNP: 3979964

Špecifické referencie