Genie in a Bottle FIREFLIES 5ml

8,00 €
S DPH
Množstvo

Dúfame, že ste pripravení potešiť sa novými kolekciami na leto 2022, ktoré sa dokonale dopĺňajú a dajú sa kombinovať pre tie najbláznivejšie módne kreácie, ktoré vás zrazia.

"ShowGirl" - kolekcia Genie vo fľaštičke / farebný gél / - purpurová, ružovkastá a špeciálne textúry našej známej Genie, tentoraz v špeciálnom ružovom nádychu. Fireflies ako letná farba s extrémne drobnými striebornými trblietkami a farby Euphoria a Unicorn tears, ktoré obsahujú extrémne veľké veľké trblietky.

Farby je možné kombinovať prekrytím neónov v jednej vrstve a pekným aranžovaním veľkých trblietok, alebo ako farby pre seba, kde získate efekt "ponorených" .

#GIB je nový produkt, ktorý si vás získa už na prvý pohľad! Skutočný „džin vo fľaši“, ktorý splní všetky vaše priania! "Genie in a bottle" je tekutý vysoko pigmentovaný farebný gél, ktorý je dodávaný v balení s ergonomickou kefkou a je ihneď pripravený na použitie. Pred kúpou si pozorne prečítajte návod na použitie!

Genie vo fľaštičke NIE JE permanentný lak, preto sa neodporúča používať na klasické mäkké podklady z permanentného laku.

#GIB je tekutý farebný gél s výnimočným krytím, ktorý sa používa na ošetrený, veľmi dobre vyhladený builder gél.

Vďaka svojej hustote a úplne odlišným textúram od permanentných lakov trvá nejaký čas, kým sa takýmto textúram „prispôsobí“ (prečítajte si návod na použitie). Keď si to raz zamilujete.

- GIB / Genie vo fľaštičke / je farebný gél na kefke s extrémne vysokou viskozitou (hustotou).

Naneste dostatočné množstvo prípravku na ošetrený builder gél (alebo akrylgél) s položeným štetcom, nedotýkajte sa štetcom podkladu a jemne natiahnite farbu / stred, potom boky/. Dôležité je natiahnuť farbu rovnomerne, aby bol celý necht dokonale vyhladený a aby na bočných partiách nezhustol. - Nechajte GIB niekoľko sekúnd, aby sa vyrovnal a rozložil, a až potom v lampe (odporúčame pracovať 2 x 2 nechty naraz a palce vždy polymerizovať oddelene). - Väčšina farieb je v prvej vrstve úplne prekrytá (dokonca ponúkame farby a hlavne neónové!), ale vždy odporúčame dve tenké vrstvy pre presnosť. - Ak si nie ste istí, že sa vám táto textúra bude páčiť, vždy najskôr jednu vyskúšajte a presvedčte sa sami. -Používanie kombinovaných uv / led žiaroviek s minimálnym výkonom 48W -90sek je povinné (GIB sa v slabších lampách NESUŠÍ).

Špecifické referencie