HARD ONE BUILDER GEL CLEAR 50g

HARD ONE BUILDER GEL CLEAR 50g

43,00 €
S DPH

HARD ONE - línia, ktorú obľubujú nechtoví profesionáli a začiatočníci

Nová generácia gélov s výnimočnými vlastnosťami.

Tieto gély obsahujú malé častice akrylového prášku / granulátu múky / a získavajú tak označenie takzvaných „múkových gélov“, ktoré po polymerizácii zmiznú a získajú dokonale vyhladený konečný efekt.

Tvrdé gély nie sú želé a majú krémovú textúru, ale nie sú ani úplne medové. 

Sú to 100% samonivelačné gély, ktoré sa nanášajú na necht a niekoľkými ťahmi štetcom sa veľmi ľahko tvarujú, pričom sa bezprostredne nezlievajú do kutikuly ako klasické medové gély.

Tento špeciálny vzorec zaisťuje vynikajúcu priľnavosť a nižšie percento lámania a ohýbania nechtov vďaka zvýšenej tvrdosti.

Vďaka svojim vlastnostiam, špeciálnym receptúram, veľmi jednoduchej manipulácii s gélom a krásnym farbám sú skvelou voľbou pre skúsených nechtových technikov, ale aj pre začiatočníkov, ktorí si ešte nevedia dať rady s (príliš) tekutými alebo (príliš) hrubými gélmi.

Použitie : nechty pripravte ako vždy rašple, zatlačte kutikulu a dôkladne očistite všetky zvyšky z nechtu. Naneste dehydratátor a prípravné kvapaliny /základný náter /, počkajte, kým všetko nezaschne. Naneste požadovaný podkladový gél a suchý / gumový číry podklad, Dura 1 step…. /. Naneste Hard One a vytvarujte do požadovaného tvaru.

Sušenie: Uv lampa 36w-2-3 min, komby uv/led: 90 sek

HARD ONE CLEAR - klasický číry gél ideálny na rýchlu salónnu prácu.

GEL BLUR - jemne mliečnobiela farba, môže byť použitý viackrát - ako extrémne jemný ( "neviditeľný") prekrytie, alebo ako efekt rozostrenia na generácia baby boomers alebo francúzsku. Napodobňuje prirodzenú farbu nechtov je ideálny pre absolútne prirodzený a neviditeľný vzhľad nechtov.

HARD ONE DUSKY PINK - prírodná jemná ružová farba v mierne neutrálnejšom tóne, kombinácia nude a ružových farieb s pieskovým podtónom, skvelá pre každého, kto dáva prednosť týmto prírodným odtieňom.

HARD ONE LEGALY NUDE - teplé nude béžové farby, ideálne pre klientov s teplými tónmi pokožky.

Množstvo

ZLOŽENIE: Di-HEMA trimetylhexyldikarbamát, uretánakrylátový oligomér, hydroxypropylmetakrylát, dimetikonsilylát kremičitý, triproylénglykoldiakrylát, metylbenzoylformiát, sklo, dimetylsilylát kremičitý, CI 60725, p-hydroxyanizol

UPOZORNENIE: LEN PRE PROFESIONÁLNE POUŽITIE! Zabráňte priamemu kontaktu s pokožkou a očami. Uchovávajte mimo dosahu detí. V prípade kontaktu s pokožkou alebo očami dôkladne opláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Môže vyvolať alergické reakcie Pozorne si prečítajte návod na použitie Nepoužívať na poranené alebo choré nechty. Skladujte na tmavých miestach mimo slnečného žiarenia, priameho svetla alebo tepla. VYROBENÉ V EU

REF. ČÍSLO CPNP: 3874958

Špecifické referencie