• Novinka

JN Diár 2025 black edition

20,00 €
S DPH

Najočakávanejšia vychytávka tohto roka - Jana Nails Diár #2025.

Čierny luxusný diár, ktorý symbolizuje eleganciu a profesionalitu - úchvatná imitácia čiernej kože vo vysokom lesku, pričom dokonalé strieborné detaily ako magnetická spona zvýrazňujú jeho sofistikovaný dizajn.

Každý detail tohto harmonogramu bol starostlivo zvážený, aby sa imidž vášho podnikania dostal na novú úroveň.

Ak nahliadnete dovnútra, pred otvorením vás ohromia strieborné okraje strán a vo vnútri nájdete bezchybnú kombináciu čiernej a neutrálnych hnedo-sivých odtieňov, ktoré zaisťujú dokonalú harmóniu medzi štýlom a praktickosťou.

Stránky určené pre vizionárov – vytlačené v prémiovej striebornej farbe, ideálne na zaznamenávanie vašich najdôležitejších myšlienok.

Vnútro obsahuje množstvo interaktívnych stránok a ďalšie funkcie, ako sú značkovacie prúžky, vložka na pero a zadné úložné vrecko, poskytujú nevyhnutné pohodlie pri každom vašom kroku.

Kúpou diára získavate ako darček exkluzívnu sadu nálepiek JN, zrkadielko na prívesku v tvare srdca a špeciálne navrhnuté guľôčkové pero JN. Tieto starostlivo vybrané doplnky urobia každý moment plánovania výnimočným.

Prepracovaný, výkonný a funkčný – je to ideálna investícia pre každého, kto oceňuje štýl a funkčnosť.

Formujte svoju budúcnosť – investujte do luxusu svojej budúcnosti!

*Rozmery A5 (14,8 x 21 cm)

*Pevná väzba

*Uzatvára sa striebornou magnetickou sponou

*Označovací pás v čiernej farbe

*Priložený otvor pre guľôčkové pero

*Mnoho interaktívnych stránok

*Týždenný rozvrh s hodinami

* Zadné vrecko na uloženie

*Doplnkový prívesok v tvare srdca so zrkadlom

*Sada nálepiek ako darček

Náš luxusný kalendár na rok 2025 prichádza so špeciálnym doplnkom – príveskom v tvare čierneho koženého srdca so zrkadlom, ktorý spája eleganciu a funkčnosť.

LIMITED EDITION

Diár je v jazyku Chorvátsky, Anglicky, Nemecky,Francuzky viď foto - diár je prehľadný a dni aj hodiny sú pekne rozdelené

Množstvo

Špecifické referencie