• -20%
  • 20%

J - Laque 278 Balliamo 10ml

10,00 €
12,50 €
S DPH

Dolce far niente - Must-have kolekcia # summer2024

Zoznámte sa s našou najnovšou kolekciou Dolce far niente # summer2024.

Utečte k čarovným brehom Talianska za nezabudnuteľným letným zážitkom.

Pri popíjaní osviežujúcich kokteilov a nasávaní stredomorského slnka zažiarte toto leto v kráse bez námahy.

Opäť určujeme trendy. Okrem už existujúceho bohatého výberu neónových farieb vám toto leto prinášame niečo iné.

Od slnečných toskánskych viníc až po pokojné tóny morskej modrej, každý odtieň je inšpirovaný romantickým duchom talianskeho leta a svojou širokou škálou farieb táto kolekcia plne uspokojí vkus každého.

Toto leto skombinujte harmonickú kombináciu piatich nadčasových letných odtieňov prekypujúcich živosťou a piatich úžasných summeredition NAJVYHĽADÁVANEJŠÍCH farieb mačacích očí.

Paleta siaha od žiarivých odtieňov až po svieže a vzdušné farby s efektom mačacích očí, takže zažiarite pri každej príležitosti.

Od pláže cez bláznivé párty až po slávnostné udalosti, pretože v Jana Nails myslíme vždy na všetko.

Naplánujte si letnú dovolenku s kolekciou nadčasovej klasiky Dolce far niente. Pretože nič nerobiť je sladké.

276 Bellinissima

277 Asaggiami

278 Balliamo

279 Ciao bella

280 Toccami

281 Le sue perle

282 Baci baci 

283 Costa blu 

284 Chiamami 

285 Tramonto

*5 klasických farieb plných pigmentov, ktoré sa dajú kombinovať s mačacími očami aj bez nich.

*Mačacie oko v letnej verzii nebolo nikdy tak žiadané - od jemných a vzdušných až po neónové a žiarivé, jedna vrstva a rôzne sťahovanie pomocou magnetov stačí na získanie bláznivých a dúhových odtieňov.

DÔLEŽITÁ POZNÁMKA: Realistické vykresľovanie farieb na obrazovke nie je možné.  J.-Laque farby, ktoré vás potešia - sýte, pigmentované, husté a krycie, niektoré odtiene kryjú už v prvej vrstve! Naša farebná textúra nesteká a nezateká do nechtovej kožičky a laterálnych častí počas práce, ľahko sa nanášajú a nezmršťujú ani nesťahujú necht. Permanentné laky, ktoré sú svojou pigmentáciou a textúrou vhodné aj na nail art. Naneste v dvoch tenkých vrstvách pre hlboké a 100% krycie odtiene a zatvorte okraje nechtu! Dôležité upozornenie: Pred zakúpením a použitím permanentného laku J.-Laque sa prosím uistite, že máte správne lampy.

Naše permanentné laky sa sušia len a výhradne v kombinovaných UV/LED lampách s výkonom minimálne 48W.

Ak sa vám farba „zmršťuje“, je to vždy znak toho, že produkt dobre nepolymerizoval.

Poradenstvo: Nanášajte v tenkých vrstvách. Nanášajte rovnomerne plochým štetcom v extrémne tenkých vrstvách. Venujte pozornosť tomu, ako klientka drží ruky v lampe (najmä palce). Skontrolujte lampu a jej výkon (uistite sa, že používate správne lampy s príslušným výkonom). Životnosť kombinovaných lámp je cca 1 rok (1,5 roka) a pigmentované farby a lesky ako prvé zaznamenajú ich zoslabnutie, hoci stále „fungujú“. Sušenie: kombinovaná UV/LED alebo LED lampa s výkonom minimálne 48 W - 90 sek. Poznámka: Farby sa môžu líšiť v závislosti od vašej obrazovky.

Sušenie: kombinovaná UV/LED alebo LED lampa s výkonom minimálne 48 W - 90 sek.

Poznámka: Farby sa môžu líšiť v závislosti od vašej obrazovky.

Množstvo

INGREDIENCIE: Akrylátový kopolymér, 2-Hydroxyetylmetakrylát (HEMA), TRIMETHYLBENZOYLDIFENYLFOSFÍN OXID Môže obsahovať [+/-]: CI 45380, CI 17200, CI 15850, CI 77491, CI 15985, CI 77492, CI 77007, CI 77510, CI 77742, CI 997 781 20

UPOZORNENIE: LEN PRE PROFESIONÁLNE POUŽITIE! Pozorne si prečítajte návod na použitie! Zabráňte priamemu kontaktu s pokožkou a očami. Uchovávajte mimo dosahu detí. Môže spôsobiť podráždenie pokožky. Nepoužívajte na poškodené alebo choré nechty. Uchovávajte mimo dosahu otvorených zdrojov tepla. V prípade kontaktu s pokožkou alebo očami dôkladne opláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Skladujte v chladných, dobre vetraných priestoroch. VYROBENÉ V JAPONSKU

REF. ČÍSLO CPNP: 4570342

Špecifické referencie