• Novinka

Duragel pastel color base Royal Veil - 10ml

15,50 €
S DPH

Vaše obľúbené farebné bázy Duragel sú teraz dostupné aj v #musthave jarných očarujúcich pastelových farbách.

Okrem hŕstky nude, ružových a mliečnych základov, ktoré ponúkame, na rozdiel od "kamuflážnych" stavebných báz, sú tieto bázy úplne farebné!

Päť krásnych nežných pastelových odtieňov.

Ako použiť?

◾Pod týmito farebnými bázami so zosilneným pigmentom je nevyhnutná dôkladná príprava nechtu pilníkom 180 a prípravnými tekutinami, ako aj použitie priehľadnej bázy Duragel step 1 ako prvého kroku,alebo Rubber base clear, ktorá nechtu poskytuje ochranu a dokonalú priľnavosť.

◾ Podkladové bázy Duragel Pastel nie sú prekryté ako klasické permanentné laky, ani neslúžia ako plný pigment, aby bolo možné necht dobudovať do plnšej farby a dosiahnuť jemné transparentné tóny 

Farby je možné nanášať po transparentnom podklade Duragel step 1 alebo rubber base v jednom alebo dvoch vrstvách (v závislosti od požadovaného pokrytia).

◾ Použite buď ako stavebný, na ktorý nanesiete iba lesk, build apex (pozor na hrúbku pri polymerizácii) alebo doslova použite ako náter na akýkoľvek stavebný systém ako: gél, akrylový gél pre úplne jemný, vzdušný vzhľad.

Ideálne sa kombinuje s trendom používania väčších a menších trblietok a polopriehľadným efektom pri koreni nechtu.

Užite si túto dokonalú kombináciu hravosti a funkčnosti!

Duragel gél laková báza vo farbe.

Dokonalá textúra vhodná na spevnenie apexu (nie príliš hrubého ani príliš tenkého) s textúrou, ktorá sa sama prispôsobí nechtu a výrazne urýchli samotný proces tvorby.

Báza je tvrdšia, ale dostatočne pružná na gél lak a pohyby prírodných nechtov.

Polymerizácia trvá 90-120 sekúnd. - výhradne v kombinovaných uv/led lampách (najmenej 48W).

Množstvo

INGREDIENCIE: KYSELINA POLYAKRYLOVÁ, HEMA, HYDROXYCYKLOHEXYL FENYL KETON, TRIMETHYLBENZOYL DIFENYLFOSFÍN OXID, SILICA, Pigmenty, Pigmenty môžu obsahovať [+/-]: (každá farba zmiešaná jednou alebo niekoľkými nižšie uvedenými zložkami a percento pre každú je tiež odlišné,380CI,380 CI,150 CI CI 77491, CI 15985, CI 77492, CI 77007, CI 77510, CI 77742, CI 77289, CI 77499, CI 77891, CI 77000, CI 7782

UPOZORNENIE: LEN PRE PROFESIONÁLNE POUŽITIE! Pozorne si prečítajte návod na použitie! Zabráňte priamemu kontaktu s pokožkou a očami. Uchovávajte mimo dosahu detí. Môže spôsobiť podráždenie pokožky. Nepoužívať na poranené alebo choré nechty V prípade kontaktu s pokožkou alebo očami dôkladne opláchnite vodou. Uchovávajte na chladnom, dobre vetranom mieste. VYROBENÉ V JAPONSKU

REF. ČÍSLO CPNP: 4511662

Špecifické referencie