• Novinka

J - Laque 274 Marilyn´s Kiss 10ml

12,50 €
S DPH

HOLLYWOOD GLAM - Vstúpte do svetla reflektorov a nechajte svoje nechty ukradnúť reflektor s našimi piatimi neodolateľnými hollywoodskymi farbami.

Táto kolekcia, inšpirovaná nadčasovou sofistikovanosťou a pôvabom, vám prináša pôvab, krásu a eleganciu, ktorá sa hodí pre skutočnú nechtovú kráľovnú.

Každý odtieň je starostlivo vytvorený tak, aby zachytil niektorý z vintage Hollywoodvibes efektu s nádychom moderného pôvabu, čo vám umožní ozdobiť si nechty nádychom klasickej príťažlivosti. Nechajte svoje nechty stať sa plátnom pre modernú, vintage eleganciu a každá manikúra nech je v štýle zlatého veku Hollywoodu.

Iconic Rouge - jediná, najžiadanejšia "Ferrari" červená.

Musthave pre všetky ženy a vhodná na toto ročné obdobie.

Ako herečka z áčka – zúčastnite sa každej glam udalosti vo svojom neodolateľnom červenom kabriolete a vyhrajte pozornosť.

OldHollywoodstyle 

Uvoľnite drámu červeného koberca s nadčasovým pôvabom.

Doplňte svoj hollywoodsky vzhľad mini matným rúžom Red Temptation v dokonalej tmavej farbe, ktorá sa hodí ku všetkým podtónom pleti a deepblack mini očné linky Caught you lookin', ktoré sa spájajú v luxusnom Dirty tanečnom sete.

J.-Laque farby, ktoré vás potešia - sýte, pigmentované, hutné a krycie, niektoré odtiene kryjú už v prvej vrstve! Naša farebná textúra nesteká a nezateká do nechtovej kožičky a bokov pri práci, ľahko sa nanášajú a nezmršťujú ani nesťahujú necht. Permanentné laky, ktoré sú svojou pigmentáciou a textúrou vhodné aj na nail art. Naneste v dvoch tenkých vrstvách pre hlboké a 100% krycie odtiene a zatvorte okraje nechtu! Dôležité upozornenie: Pred zakúpením a použitím permanentného laku J.-Laque sa prosím uistite, že máte vhodné sušiace lampy. Naše permanentné laky sa sušia len a výhradne v kombinovaných UV/LED lampách s výkonom minimálne 48W. Ak sa vám farba „zmršťuje“, je to vždy znak toho, že produkt dobre nepolymerizoval.

Poradenstvo:

Nanášajte v tenkých vrstvách. Nanášajte rovnomerne plochým štetcom v extrémne tenkých vrstvách. Venujte pozornosť tomu, ako klientka drží ruky v lampe (najmä palce). Skontrolujte lampu a jej výkon (uistite sa, že používate správne lampy s príslušným výkonom).

Životnosť kombinovaných lámp je cca 1 rok (1,5 roka) a pigmentované farby a lesky ako prvé zaznamenajú ich zoslabnutie, hoci stále „fungujú“.

Sušenie: komby UV/LED alebo LED lampa s výkonom minimálne 48 W - 90 sek.

Poznámka: Farby sa môžu líšiť v závislosti od vašej obrazovky.

Množstvo

Špecifické referencie