J - Laque 272 Ruby Diva - 10ml

12,50 €
S DPH

HOLLYWOOD GLAM - Vstúpte do svetla reflektorov a nechajte svoje nechty ukradnúť reflektor s našimi piatimi neodolateľnými hollywoodskymi farbami.

Táto kolekcia, inšpirovaná nadčasovou sofistikovanosťou a pôvabom, vám prináša pôvab, krásu a eleganciu, ktorá sa hodí pre skutočnú nechtovú kráľovnú.

Každý odtieň je starostlivo vytvorený tak, aby zachytil niektorý z vintageHollywoodvibes efektu s nádychom moderného pôvabu, čo vám umožní ozdobiť si nechty nádychom klasickej príťažlivosti. Nechajte svoje nechty stať sa plátnom pre modernú, vintage eleganciu a každá manikúra nech je v štýle zlatého veku Hollywoodu. 

272 Ruby Diva - Zažite dotyk glamour hodný divy. S týmto odtieňom presiaknutým očarujúcimi trblietkami ponorenými do dokonalého odtieňa červenej získajte oči červeného koberca a dosiahnite skutočný redcarpetlook.

Ak si objednáte celú kolekciu, dostanete ju v špeciálne navrhnutej nude krabičke dokonalá darčeková krabička.

Uvoľnite drámu červeného koberca s nadčasovým pôvabom.

Doplňte svoj hollywoodsky vzhľad mini matným rúžom v perfektnej tmavej farbe, ktorá sa hodí ku všetkým podtónom pleti a deepblack mini očné linky Caught you lookin', ktoré sa spájajú v luxusnom Dirty tanečnom sete.

Sušenie: komby UV/LED alebo LED lampa s výkonom minimálne 48 W - 90 sek. Poznámka: Farby sa môžu líšiť v závislosti od vašej obrazovky.

Množstvo

Špecifické referencie