HOLLYWOOD GLAM J - LAQUE SET 5ks

55,90 €
S DPH

HOLLYWOOD GLAM - Vstúpte do svetla reflektorov a nechajte svoje nechty ukradnúť reflektor s našimi piatimi neodolateľnými hollywoodskymi farbami.

Táto kolekcia, inšpirovaná nadčasovou sofistikovanosťou a pôvabom, vám prináša pôvab, krásu a eleganciu, ktorá sa hodí pre skutočnú nechtovú kráľovnú.

Každý odtieň je starostlivo vytvorený tak, aby zachytil niektorý z vintageHollywoodvibes efektu s nádychom moderného pôvabu, čo vám umožní ozdobiť si nechty nádychom klasickej príťažlivosti. Nechajte svoje nechty stať sa plátnom pre modernú, vintage eleganciu a každá manikúra nech je v štýle zlatého veku Hollywoodu. 

275 Iconic Rouge - jediná, najžiadanejšia "Ferrari" červená. usthave pre všetky ženy a vhodná na toto ročné obdobie. Ako herečka z áčka – zúčastnite sa každej glam udalosti vo svojom neodolateľnom červenom kabriolete a vyhrajte pozornosť. OldHollywoodstyle 

274 Marylin's Kiss - táto ohnivá, klasická červená je stelesnením nadčasového pôvabu a urobí z vašich nechtov príbeh horúce novinky.Stelesnite zlatý vek staréhoHollywoodu a buďte hviezdou glam premiéry redcarpet.

273 Diamonds Darling - pre všetkých milovníkov klasického #glamlooku, tieto trblietavé biele trblietky môžu byť použité ako jemný primer na dosiahnutie jemného vzhľadu - alebo ako 2-vrstvový primer pre fullcoverage look. Tento rafinovaný a nadčasový odtieň je dokonalý pre klasický, decentný vzhľad, z ktorého vyžaruje sofistikovanosť - Elegancia s nádychom sofistikovanosti.

272 Ruby Diva - Zažite dotyk glamour hodný divy. S týmto odtieňom presiaknutým očarujúcimi trblietkami ponorenými do dokonalého odtieňa červenej získajte oči červeného koberca a dosiahnite skutočný redcarpetlook.

271 Velvet Gem - Cat Eye Flash dodáva dokonalý očarujúci vzhľad. Použitie magnetov dáva špeciálny efekt mačacích očí a okrem toho, že ide o mačacie oko, pod svetlami blesku získava ešte špeciálnejší, slávnostnejší a očarujúci vzhľad.Hollywoodafame

Ak si objednáte celú kolekciu, dostanete ju v špeciálne navrhnutej nude krabičke dokonalá darčeková krabička.

Uvoľnite drámu červeného koberca s nadčasovým pôvabom.

Doplňte svoj hollywoodsky vzhľad mini matným rúžom v perfektnej tmavej farbe, ktorá sa hodí ku všetkým podtónom pleti a deepblack mini očné linky Caught you lookin', ktoré sa spájajú v luxusnom Dirty tanečnom sete.

Množstvo

Špecifické referencie