• -40%
  • 40%

X - MAS SET WOMEN 2

3,60 €
6,00 €
S DPH

Malé darčekové sety pre ženy a mužov prichádzajú v harmonických, zaujímavo riešených zladených baleniach s dôrazom na starostlivosť o ruky a nechty.

Darčeková sada pre ženy X-MAS 2 obsahuje

mini pilník z najkvalitnejšieho japonského papiera v mramorovom prevedení a tiež

mini krém Touch me - luxusné ošetrenie pre vaše ruky s receptúrou, ktorá obsahuje len kvalitné ingrediencie ako je bambucké maslo, zmes viacerých olejov a ceramidu.  Táto špičková receptúra ​​svojou vôňou evokuje myšlienky slaného oceánskeho vzduchu, ktorý sa mieša s drevitou zemitou nótou šalvie a zároveň chráni vašu pokožku a zanecháva ju dokonale jemnú bez mastných a lepkavých stôp - kombinácia kvality a praktickosti - pretože tento mini krém sa zmestí doslova do každej aj tej najmenšej kabelky.  K tomu všetkému, aby boli vaše ruky plne chránené a pokožka okolo nechtov úhľadná a upravená - tento dokonalý zimný set obsahuje aj

Fix me. SOS balzam je určený na kutikulu úplne pre každého a jeho revolučná receptúra ​​s aloe vera, svetlicovým olejom a olejom s vitamínom E podporuje hydratáciu a pomáha pri starostlivosti o suché partie. Používaním balzamu Fix me sa nechtová kožtička stane zdravou a upravenou a vaše nechty zažiaria v plnej kráse.

Množstvo

Špecifické referencie