DURAGEL COLOR BASE LUMINOUS - 10ml

15,50 €
S DPH

Duragel gél laková báza vo farbe

Dokonalá textúra vhodná na spevnenie apexu (nie príliš hrubý ani tenký), ktorá sa sama prispôsobí nechtu a výrazne urýchli proces jeho tvorby.

Báza je tvrdšia, ale dostatočne pružná pre gél lak a pohyby prirodzených nechtov.

Luminous - mliečno-ružový farebný základ s neutrálnym podtónom. S tenšími nátermi môžete získať jemný „neviditeľný“ vzhľad a s predĺžením základne krásnu neutrálnu mliečnu farbu, ktorá dokonale splynie s prírodným nechtom. Môžete ju použiť na francúzsku alebo ako náter na baby boomer, ale aj ako samostatnú farbu. Farbu je možné vytvoriť od polopriehľadnej a jemnej až po plnofarebný vzhľad a možno ju použiť aj ako náter na gély/akrygély. 

Farba môže byť vytvorená od priesvitného a jemného až po plné krytie. 

Farebné bázy Duragel je možné nanášať priamo na pripravený prírodný necht, ale na problematickejšie nechty, ako aj na bázy s trblietkami odporúčame použiť transparentnú bázu Duragel step 1, aby sme pri dopĺňaní a odstraňovaní trblietok nemuseli úplne dosiahnuť prirodzený necht, aby ste ich odstránili.

Použitie:

1. Pripravte necht zatlačením / odstránením prebytočnej kožičky.

2. Vytvarujte a pripravte prírodný necht pilníkom (nie bufferom) a naneste Prep & Scrub a magic airbond.

3. V prípade potreby naneste DuraGel krok 1 a necht dobre „natrite“ a okraje zatvorte, polymerizujte a pokračujte s vybranou základnou farbou tak, že najskôr nanesiete klznú vrstvu, rozotriete necht (nepolymerizuje) a pomocou druhá guľa aplikujte vrchol na požadované miesto a spevnite samotný necht.

Polymerizácia je 90 sekúndvýhradne v komby uv/led lampách minimálne 48 w.

4. Ak na podklad neaplikujete DuraGel krok 1, farebný podklad DuraGel je možné naniesť priamo s rovnakým prípravkom a rovnakým spôsobom s klznou vrstvou. Odporúčame robiť jeden necht súčasne na oboch rukách.

5. Po zaschnutí - ak máte menšie nezrovnalosti - môžete podklad odmastiť a jemne po ňom prejsť pilníkom alebo bufferom.

6. Naneste farbu a lesk, alebo nechajte samotnu bázu bez farby a naneste lesk.

TIPY A TRIKY: Bázy Duragel Color môžete použiť mnohými spôsobmi - možnosti sú neobmedzené. Používajú sa ako farebné podklady pre permanentný lak (s vybudovaním apexu alebo bez neho, pre pevnosť sa odporúča postaviť apex a vrstvu vystužiť). Sú perfektné aj ako farby samotné, ako podklad pod francúzsku, alebo ako krásna jemná polopriehľadná farba na stavebný gél/akryl. Naneste v jednej vrstve na gél ako jemnú transparentnú farbu alebo v dvoch vrstvách pre silnejšie krytie.

Množstvo
Vypredané

INGREDIENCIE: KYSELINA POLYAKRYLOVÁ, HEMA, HYDROXYCYKLOHEXYLFENYLKETON, TRIMETHYLBENZOYLDIFENYLFOSFÍN OXID, SILICA, Pigmenty, Pigmenty môžu obsahovať [+/-]: (každá farba zmiešaná jednou alebo niekoľkými nižšie uvedenými zložkami a percento pre každú je tiež rôzne,380CI,150 CI,150 CI CI 77491, CI 15985, CI 77492, CI 77007, CI 77510, CI 77742, CI 77289, CI 77499, CI 77891, CI 77000, CI 7782

UPOZORNENIE: LEN PRE PROFESIONÁLNE POUŽITIE! Pozorne si prečítajte návod na použitie! Zabráňte priamemu kontaktu s pokožkou a očami. Uchovávajte mimo dosahu detí. Môže spôsobiť podráždenie pokožky. Nepoužívať na poranené alebo choré nechty Uchovávajte mimo dosahu otvorených zdrojov tepla. V prípade kontaktu s pokožkou alebo očami dôkladne opláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc Skladujte na chladnom, dobre vetranom mieste. VYROBENÉ V JAPONSKU

REF. ČÍSLO CPNP: 4373545

Špecifické referencie