JN Diár / kabelka 2024

22,50 €
S DPH

Limitovaná edícia! - Diár/kabelka - #JNplanner2024

Náš netrpezlivo očakávaný harmonogram #JN na rok 2024 dorazil v novom, luxusnom vydaní, aké ste ešte nemali možnosť vidieť a tento rok je to allglammedup.

Diár je starostlivo navrhnutý pre všetky vaše potreby; elegantný, malý a praktický – pretože na všetko myslíme!

Okrem toho, že ho môžete použiť ako klasický diár, s dvomi doplnkami, ktoré sú k diáru dodávané, sa premení na skutočnú módnu, mini kabelku s príveskom.

Vďaka svojmu deepbrown krytu z umelej kože logomania, zlatým detailom a prispôsobiteľným častiam váš plánovač JN udrží vo veľkom štýle.

Vybrali sme farby, ktoré sa hodia ku každému looku a extra glamour dodáva zlatá potlač, ktorú sme do interiéru pridali.

Tak glam, tak inšpirujúci, luxusný interiér s gravírovaným logom a bohatým obsahom je absolútnou nevyhnutnosťou pre pravú girlboss.

Obsah diára je obohatený o rôzne interaktívne stránky: Mom life, Mesačné ciele, My vision board, Dovolenkový plánovač, Nákupný zoznam, Wish list, Selfcare, My musthaves, Black list klientov a mnoho ďalších segmentov, ktoré vás prevedú do roku 2024 instyle.

*Rozmery A5; malý a praktický na prenášanie.

*Dodáva sa s 2 doplnkami - zlatý remienok a ozdobný prívesok z ekokože, ktorý možno použiť aj ako prívesok do auta (v prípade potreby odnímateľný)

*Uzatvára sa magnetickým klipom s logom JN

*Vyznačovacia šnúrka v hnedej farbe

*Priložený otvor pre guľôčkové pero.

*Mnoho interaktívnych stránok (pre mamičky, dobrodruhov a skutočné kráľovné)

*Týždenný rozvrh s hodinami teraz v obsiahlejšom vydaní.

Kúpou JN planner 2024 získavate ako darček Pero, krásnu vôňu do auta JN logomania v rovnakých tónoch. Ak chcete byť v plnej sile, pripravili sme pre vás aj #musthave, ultra mini stolový kalendár na rok 2024 aj rozkošnú mini kľúčenku na ruksak so zlatým lakom JN.  Buď fashionable, buď jngirl! 

Presné obrázky vnútra diára nájdete na bočných obrázkoch! *Okrem CHORVÁČTINY má Diár aj tieto jazyky: ANGLIČTINA/NEMČINA/FRANCÚZSKA/TALIANČINA.

Zostaňte draví, sústreďte sa a majte svoj Diár blízko! girlbossstyle

Množstvo
Vypredané

Špecifické referencie