Cover Marmelade stavebný gél Marshmallow -15ml

23,00 €
S DPH

Náš absolútny víťaz a bestseller z hľadiska textúry, trvanlivosti a jednoduchosti použitia - PINKY marmelade dostala svoju verziu v COVER edícii.

Tento gél s cover zložením a farbou je všetko, čo ste hľadali pre čo najprirodzenejší krytie prirodzeného ružového vzhľadu.

Špeciálna textúra marmelády umožňuje absolútnu a úplnú kontrolu nad prácou, preto sa stala v krátkom čase najpredávanejším produktom.

Gél, ktorý nesteká a je mimoriadne ľahko tvarovateľný a je vhodný pre začiatočníkov aj profesionálov.

Dá sa použiť na prírodné nechty, predlžovanie na šablóny aj tipy.

Extrémne pevný gél, ktorý sa ľahko používa a rozotiera.

Je hustý a nezateká do nechtovej kožtičky, čo umožňuje veľmi presnú aplikáciu, no ťahom štetca sa sám vyrovná.

Povinné je použitie prípravných tekutín aj podkladového gélu (Magic airbond, primer, Dura 1 alebo Rubber clear / Booster, podľa preferencií).

Doba schnutia: 2-3 min v UV lampe, 90 sekúnd v kombi UV/LED lampe

Tento gél je hitom medzi nechtovými dizajnérmi pre svoju nezameniteľnú textúru! 

Množstvo

ZLOŽENIE: alifatický uretánmetakrylát, izopropylidéndifenyl bisoxyhydroxypropylmetakrylát, HEMA, trietylénglykoldimetakrylát, dimetylsilylát kremičitý, 2-(metakryloyloxy)etylsukcinát, uretánakrylát, hydroxycyklohexyl fenyl fenyldimetakrylát, dimetyl-HTietylén-dimetyletán Glykolmonometylakrylát, etylhexylakrylát, Pentametylpiperidinyl seskvisebakát, PEG-4 trimetylolpropántriakrylát, metyl-1,2,2,6,6-pentametyl-4-piperidylsebakát, P-hydroxyanizol, cyklohexán, polyesterová živica, modifikovaný polysiloxán, hydrochinón, etylénglykol 7CI, etylénglykol 7CI 77491, CI 12490, CI 77499

UPOZORNENIE: LEN PRE PROFESIONÁLNE POUŽITIE! Zabráňte priamemu kontaktu s pokožkou a očami. Uchovávajte mimo dosahu detí. V prípade kontaktu s pokožkou alebo očami dôkladne opláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Pozorne si prečítajte návod na použitie Nepoužívať na poranené alebo choré nechty. VYROBENÉ V EU

REF. ČÍSLO CPNP: 4192775

Špecifické referencie