J-Laque NN x JN Milkshake Gang 10ml

12,50 €
S DPH
Množstvo

NN x JN # Kolekcia mini spolupráca Gangsta's Paradise Kolekcia pozostáva z piatich ultra trendových, moderných a vždy žiadaných farieb v závislosti od ročného obdobia.

Odtiene farieb ​​pre všetkých milovníkov nude a ružových odtieňov sú konečným trendom.

Kolekcia farieb, ktoré vás oživia a zjemnia, kombinácie sú neprehliadnuteľné a každý si ich dokáže prispôsobiť svojmu štýlu.

J.-Laque - farby, ktoré vás potešia - sýte, pigmentované, husté a krycie - niektoré odtiene kryjú aj prvú vrstvu! Naša farebná textúra sa NEROZTEČIE a nesteká do nechtovej kožičky a laterálnych častí počas práce, ľahko sa nanáša a nezmršťuje ani nesťahuje necht. Permanentné laky, ktoré sú svojou pigmentáciou a textúrou vhodné aj na nail art. Aplikujte v dvoch tenkých vrstvách pre sýte a 100% krycie odtiene - zatvorte okraje nechtu!

DÔLEŽITÉ UPOZORNENIE - PRED NÁKUPOU A POUŽITÍM PERMANENTNÉHO LAKU J.-LAQUE SI PROSÍM SKONTROLUJTE, ČI MÁTE VHODNÉ LAMPY. NAŠE PERMANENTNÉ LAKY SHNÚ IBA A VÝHRADNE V KOMBINOVANÝCH UV/LED LAMPINÁCH S MINIMÁLNYM VÝKONOM 48W. AK SA BOJÍTE "VRÁSENIA" - TO JE VŽDY ZNAK, ŽE PRODUKT NEBOL DOBRE POLYMERIZOVANÝ.

Poradenstvo: Nanášajte v tenkých vrstvách. Venujte pozornosť tomu, ako klientka drží ruky v lampe (najmä palce). Skontrolujte lampu a jej výkon, (uistite sa, že používate správne lampy s príslušným výkonom. Životnosť kombinovaných lámp je cca 1 rok (1,5 roka) a na pigmentovaných farbách a leskoch je najskôr badať ich zoslabnutie, hoci stále „fungujú“).

Sušenie výhradne v: komby UV/LED alebo LED lampe s výkonom minimálne 48 W - 90 sek.

Špecifické referencie