HARD ONE BLUSH QUEEN 50ml

43,50 €
S DPH

HARD ONE BLUSH QUEEN 

Nová generácia gélov s výnimočnými vlastnosťami.

Hard one gély obsahujú drobné čiastočky akrylového prášku /múčne zrná/ a dostávajú tak nálepku takzvaných "múčnych gélov", ktoré po polymerizácii zmiznú a získajú dokonale vyhladený výsledný efekt.

Tvrdé gély nie sú želé a krémovej textúry, ale nie sú ani úplne medové.

Sú to 100% samonivelačné gély, ktoré sa prispôsobujú nechtu a veľmi ľahko sa tvarujú niekoľkými ťahmi štetcom, pričom sa zároveň do pokožky hneď nevpíjajú ako klasické medové gély.

Špeciálna receptúra ​​týchto gélov poskytuje vynikajúcu priľnavosť a tiež nižšie percento lámania a ohýbania nechtov vďaka ich zvýšenej tvrdosti. Vďaka svojim vlastnostiam, špeciálnemu zloženiu, veľmi ľahkej manipulácii s gélom a krásnym farbám sú top voľbou skúsených nechtových technikov, ale aj začiatočníkov, ktorí si s (príliš) vzácnymi alebo (príliš) hustými gélmi ešte nevedia rady. .

Použitie:

Necht pripravte ako vždy pilníkom, zatlačte nechtovú kožičku a dôkladne očistite všetky zvyšky z nechtu.

Naneste Prep & Scrub a prípravné tekutiny /primer/, počkajte, kým všetko zaschne. Naneste požadovaný podkladový gél a dajte do lampy /Rubber Base, Dura 1 step, Booster ..../. Naneste Hard One a vytvarujte do požadovaného tvaru.

Sušenie: UV lampa 36w – 2-3 min, komby uv/led: 90 sek.

HARD ONE CLEAR – klasický číry gél ideálny pre rýchlu salónnu prácu.

HARD ONE BLUR - rozmazaná /rozmazaná/ číra builderová farba, ktorú je možné použiť viackrát - ako extrémne jemné ("neviditeľné") prekrytie alebo ako efekt rozostrenia pre baby boomers či Francúzku. Napodobňuje prirodzenú farbu nechtu na predĺžení a je ideálny pre absolútne prirodzený a neviditeľný vzhľad nechtov.

HARD ONE DUSKY PINK – prírodná jemná pinky farba v trochu neutrálnejšom tóne, kombinácia nude & pink farieb s pieskovým podtónom, vynikajúca pre všetkých, ktorí uprednostňujú tieto prirodzené odtiene.

HARD ONE PINKINI – must have farba pre všetkých milovníkov ružových gélov! Krásna pastelová farba ružového stavebného gélu, ideálny ako gél samostatne alebo v kombinácii s baby boomerom.

HARD ONE LEGALLY NUDE – teplá nude béžová farba, ideálna pre klientov s teplými tónmi pleti.

HARD ONE COCONUT - biely stavebný gél s výborným krytím, špecifický odtieň, nie "lime" alebo transparentná mliečna biela.

HARD ONE SO NATURAL - teplejší prírodný odtieň, ideálny pre úplne prirodzený vzhľad.

HARD ONE BLUSH QUEEN – krycí gél s neutrálnym stredne ružovým podtónom, ktorý sa prispôsobí každému tónu pleti.

Množstvo

Zložky: di-hema trimetylhexyldikarbamát, uretánový akrylát oligomér, hydroxypropylmetakrylát, kremičitý dimeticón, Tripropylénglycol diacrylát, Metylbenzoyl, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CIMIMICA, SOLICICA, SOLICICA, SILICA, SI, SLEA Neskorý pydroxyanizol P-hydroxyanizol

UPOZORNENIE: LEN PRE PROFESIONÁLNE POUŽITIE! Zabráňte priamemu kontaktu s pokožkou a očami. Uchovávajte mimo dosahu detí. V prípade kontaktu s pokožkou alebo očami dôkladne opláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Môže vyvolať alergické reakcie Pozorne si prečítajte návod na použitie Nepoužívať na poranené alebo choré nechty. Skladujte na tmavých miestach mimo slnečného žiarenia, priameho svetla alebo tepla. VYROBENÉ V EU

REF. ČÍSLO CPNP: 3979969

Špecifické referencie