J - Laque CANCER - 10ml

12,50 €
S DPH
Množstvo

Zodiac je kolekcia, ktorá má dvanásť jasných farieb charakterizovaných znakmi zverokruhu a je obohatená o úplne nové trblietky, textúry a efekty rovnako ako dvanásť znamení zverokruhu s ich osobnosťami.

Hviezdy sú tu, aby vám povedali všetko, a nezastavujte sa len pri vašom znamení; vyskúšajte ich všetky, pretože každá vám prinesie nové osvieženie.

Poznámka: niektoré farby sú extrémne pigmentované a pozostávajú zo zmesi holo častíc. Sú to veľmi tmavé farby, ako napríklad Škorpión. Naneste prvú vrstvu a polymerizujte minimálne 120 sekúnd alebo dve extrémne tenké vrstvy.

J.-Laque - farby, ktoré vás potešia - sýte, pigmentované, husté a krycie - kryjú určité odtiene už v prvej vrstve! Naša farebná textúra NEROZTEČIE a počas nanášania sa nezlieva do kutikuly a laterálnych častí, nanášajú sa zľahka - nezmršťujú sa ani nestrhávajú necht. Ľahko sa nanáša a ľahko sa odstraňuje! Permanentné laky, ktoré sú svojou pigmentáciou a textúrou vhodné aj na nail art. Aplikujte v dvoch tenkých vrstvách pre hlboké a 100% krycie odtiene - zatvorte okraje nechtu!

DÔLEŽITÉ UPOZORNENIE - PRED NÁKUPOM A POUŽITÍM PERMANENTNÉHO LAKU J.-LAQUE SA UISTITE, ŽE MÁTE VHODNÉ SUŠENIE LAMPY. NAŠE GÉLLAKY SUŠIA IBA A VÝHRADNE V KOMBINOVANÝCH UV/LED LAMPIÁCH S VÝKONOM 48W. AK SA FAREBNÝ "KRČIA" - VŽDY JE TO ZNAK, ŽE PRODUKT NEBOL DOBRE POLYMERIZOVANÝ.

Poradenstvo: Nanášajte v tenkých vrstvách. Venujte pozornosť tomu, ako klienti držia ruky v lampe (najmä palce). Skontrolujte lampu a jej výkon, (uistite sa, že používate správne lampy s príslušným výkonom. Životnosť kombinovaných lámp je cca 1 rok (1,5 roka) a na pigmentovaných farbách a leskoch najskôr spozorujete ich slabnutie, hoci stále „fungujú ").

Farby, ktoré vám uľahčia prácu a potešia vás, z celého radu máme aj polopriehľadné farby napodobňujúce vzhľad krycieho gélu alebo prirodzený béžový vzhľad - pre všetkých, ktorí nesmú mať viditeľnú farbu nechtov a chcú "jemné" alebo priesvitný vzhľad.

Sušenie: kombi UV / LED alebo LED lampa s minimálnym výkonom min 48 W - 90 sek.

Špecifické referencie