Nail Prime / Acid Primer 15ml

12,00 €
S DPH
Množstvo

Acid primer - po príprave prírodnej nechtovej platničky pilníkom a dehydratorom (prep & scrub) ho nanášame vo veľmi tenkej vrstve na nechty, vyhýbame sa kontaktu s pokožkou a nechtovou kožtičkou. Necht by po nanesení kyslého základného náteru nemal byť mokrý a vlhký, mal by byť vysušený na vzduchu. Po nanesení Primeru pokračujte so zvoleným podkladovým gélom, ktorý ste votreli do samotnej nechtovej platničky.

Tip: Naneste štetec z Primeru na vreckovku a potom ho naneste priamo na necht. Ak máte alergiu na kyselinu - prestaňte tento produkt používať.

Zloženie : Methacrylic Acid, Isobutyl, Methacrylate, P-hydoxyanisole, Hydroquinone

UPOZORNENIE: ŽIERAVINA! HORĽAVÉ! LEN NA PROFESIONÁLNE POUŽITIE! Držte mimo dosahu detí. Pozorne si prečítajte návod na použitie. Len na vonkajšie použitie. Môže spôsobiť vážne popáleniny a alergické reakcie, mimoriadne škodlivé pri kontakte s pokožkou a/alebo očami. V prípade kontaktu s očami alebo pokožkou opláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Uchovávajte mimo dosahu zdrojov tepla a otvoreného ohňa. Produkt po použití zlikvidujte v súlade s medzinárodnými predpismi o likvidácii nebezpečného odpadu.

Vyrobené v EU

REF. ČÍSLO CPNP: 3979899

Špecifické referencie