BARBIE PINK TOP COAT 10ml

15,00 €
S DPH

Barbie Pink Top coat je krásna tenká povrchová úprava bez lepkavej vrstvy s extrémne silnou a krycou ružovou farbou / oveľa silnejšia ružová farba ako baby pink top coat, pozrite si prosím video/.

Dá sa použiť viackrát - namiesto farby, ak chcete jemný lesk a porcelánovú farbu v jednom, ako vrchný TOP COAT, Babyboomer, alebo jednoducho na akúkoľvek farbu.

Možnosti sú nekonečné. Nemá žiadnu lepkavú vrstvu, je potrebné ho sušiť 120 sekúnd v kombi uv / led lampe s minimálnym výkonom 48 W.

Tip: po polymerizácii nedávajte priamo naň olej ani krém, nechajte ho trochu vychladnúť.

Množstvo

ZLOŽENIE: uretánakrylát, hydroxyetylmetakrylát, PETMP, difenyl(2,4,6-trimetylbenzoyl)fosfínoxid, 1-hydroxyfenylcyklohexylketón

UPOZORNENIE: LEN PRE PROFESIONÁLNE POUŽITIE! Pozorne si prečítajte návod na použitie! Zabráňte priamemu kontaktu s pokožkou a očami. Uchovávajte mimo dosahu detí. Môže spôsobiť podráždenie pokožky. Nepoužívajte na poranené alebo choré nechty. Uchovávajte mimo dosahu otvorených zdrojov tepla. V prípade kontaktu s pokožkou alebo očami dôkladne opláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Skladujte na chladnom, dobre vetranom mieste. VYROBENÉ V CN

REF. ČÍSLO CPNP: 3909119

Špecifické referencie