DURAGEL COLOR BASE - "FIRST LOVE" 10ml

15,50 €
S DPH
Množstvo

O PRODUKTE

Duragel gel Polish Base vo farbe skvelá textúra, vhodná na spevnenie apexu (nie príliš hrubého ani príliš tenkého) s textúrou, ktorá sa na necht prichytí a výrazne urýchli proces tvorby.

Báza je tvrdšia, ale dostatočne pružná pre gél lak a prácu s prirodzenými nechtami.

First Love - ružový mliečny základ.

Dôležitá poznámka! - Bázy ako Bombshell aj First Love, ktoré v sebe nemajú flitre, majú inú textúru ako Angel Girl Code aj Opal, ktorý má okrem maličkých "schované" aj väčšie Glitter.

Farebné bázy Duragel je možné nanášať priamo na pripravený prírodný necht, ale na problematickejšie nechty ak napríklad trblietavé bázy - odporúčame použiť priehľadnú bázu DuraGel 1 step, tak sa pri odstraňovaní nemusíte dostať k prirodzenému nechtu pri odstraňovaní flitrov.

Použitie:

1. Pripravte necht zatlačením / odstránením prebytočnej kožičky.

2. Vytvarujte prírodný necht a pripravte ho pilníkom (nie bufferom!) a naneste dehydrátor a magic airbond.

3. Ak chcete, naneste DuraGel krok 1 a necht dobre „natrite“ aj okraje uzatvorte, polymerizujte a pokračujte s vybranou bázou tak, že najskôr nanesiete "kĺznu" vrstvu, na celý necht rozotrite (nepolymerizuje) a priložte koniec štetiniek na požadované miesto a unášajte bázu na spevnenie samotného nechtu následne polymerizujte.

Polymerizácia trvá 90 sekúnd, výhradne v kombi UV/LED lampách s výkonom minimálne 48 W.

4. Ak neaplikujete DuraGel krok 1 ako podklad, možno naniesť priamo DuraGel farebný základ s rovnakým prípravkom a rovnakým spôsobom s klznou vrstvou. Odporúčame pracovať 1 po 1 nechte paralelne na oboch rukách.

5. Po zaschnutí - ak máte menšie nezrovnalosti - môžete modeláciu odmastiť a jemne prepilníkovať pilníkom alebo Bufferom.

6. Naneste farbu a lesk, alebo nechajte samotný kamuflážny vzhľad a naneste lesk.

Špecifické referencie