J - Laque 259 JELL-O SHOT

12,50 €
S DPH
Množstvo

Kolekcia Poolside heaven coral - limitovaná edícia najobľúbenejších letných farieb vo všetkých odtieňoch! 

LIMITOVANÁ EDÍCIA CORAL BOX Poolside heaven je mimoriadne žiadaná kolekcia, do ktorej sme pridali paletu odtieňov, ktoré pozdvihujú modrosť kolekcie Wet n' Wave svojou rozmanitosťou koralové farby vám toto leto padnú do oka a perfektne ladia k opálenej bronzovej pokožke.

Do kolekcie sme zaradili žiarivé farby a niekoľko tlmenejších farieb, aby si všetci milovníci koralových odtieňov našli to svoje.

Ak si ako letnú voľbu vyberiete celú kolekciu, dostanete ju v špeciálne navrhnutej krabičke BOXE J.-laque logomania a ako darček dostanete dokonalý hit pre horúce pery pre letné dni, olej na pery Crush - jeho špeciálne navrhnuté zloženie sa stane nepostrádateľný must have vo vašej kabelke.

Obohaťte kombinácie koralových farieb o kolekciu neodolateľných trblietok - Sparkling coral: a užite si nezabudnuteľné horúce leto.

J.-Laque farby, ktoré vás potešia - sýte, pigmentované, hutné a krycie, niektoré odtiene kryjú už v prvej vrstve!

Naša farebná textúra nesteká a nezateká do nechtovej kožičky a bokov pri práci, ľahko sa nanášajú a nezmršťujú ani nesťahujú necht.

Permanentné laky, ktoré sú svojou pigmentáciou a textúrou vhodné aj na nail art.

Naneste v dvoch tenkých vrstvách pre hlboké a 100% krycie odtiene a zatvorte okraje nechtu!

Dôležité upozornenie: Pred zakúpením a použitím permanentného laku J.-Laque sa prosím uistite, že máte vhodné sušiace lampy.

Naše permanentné laky sa sušia len a výhradne v kombinovaných UV/LED lampách s výkonom minimálne 48W. Ak sa vám farba „zmršťuje“, je to vždy znak toho, že produkt dobre nepolymerizoval.

Poradenstvo: Nanášajte v tenkých vrstvách. Nanášajte rovnomerne plochým štetcom v extrémne tenkých vrstvách. Venujte pozornosť tomu, ako klientka drží ruky v lampe (najmä palce). Skontrolujte lampu a jej výkon (uistite sa, že používate správne lampy s príslušným výkonom). Životnosť kombinovaných lámp je cca 1 rok (1,5 roka) a na pigmentovaných farbách a leskoch je najskôr badať ich zoslabnutie, hoci stále „fungujú“.

Sušenie: komby UV/LED alebo LED lampa s výkonom minimálne 48 W - 90 sek.

Špecifické referencie