GENIE IN A BOTTLE DIVE IN 5ML

8,30 €
S DPH
Množstvo

Dúfame, že ste pripravení tešiť sa na novú sezónu Leto 2023 

V mori neodolateľných modrých odtieňov, ktoré sa vynorili z ríše hlbín nášho osviežujúceho bazéna, sme vyzdvihli nádherné farby kolekcie Genie vo fľaši - Wet n' Wave, ktorá nám prináša horúci pohľad na dovolenku s studené koktaily a tiene slamených klobúkov. 

Spolu s modrozelenými odtieňmi sme sa rozhodli vytvoriť kontrast s koralovými farbami neba pri bazéne: Neba pri bazéne - Obchod - Jana Nails, ktoré svojou rozmanitosťou v koralových odtieňoch pozdvihujú modrosť, aby uspokojili vkus každého .

S množstvom neónových žiarivých farieb, ktoré máme vo všetkých minulých kolekciách, sme sa tento rok rozhodli pre farby, ktoré sa hodia k neónovým, chladným bláznovstvám v úplne nečakaných kombináciách.

Genie in a Bottle je novinka, ktorá si vás získa už pri prvej aplikácii! Skutočný „džin vo fľaši“, ktorý splní všetky vaše priania! Ide o tekutú textúru, vysoko pigmentovaný farebný gél, ktorý sa dodáva v balení s ergonomickou kefkou a je ihneď pripravený na použitie. Pred kúpou si pozorne prečítajte návod na použitie!

Genie in a Bottle nie je géllak na nechty a neodporúča sa používať na klasické mäkké podklady z permanentného laku na nechty. Ide o farebný gél s výnimočným krytím, ktorý sa používa na spracované, veľmi dobre vyhladené, spracovaný, leštený stavebný gél alebo akrylový gél.

GIB je farebný gél na štetec s extrémne vysokou viskozitou (hustotou) a má úplne inú textúru ako permanentné laky, nejaký čas trvá adaptovať sa na tieto textúry ako aj spôsob práce. Akonáhle to budete milovať, nič iné nebude dosť dobré!

Použitie:

Na spracovaný builder gél alebo akrylgél naneste s položeným štetcom dostatočné množstvo prípravku, nemierte štetcom na podklad a jemne rozotrite farbu (stred, potom boky), dôležité je rozotrieť farbu rovnomerne, aby celý necht bol dokonale vyhladený a tak, aby nezhrubol na bočných partiách. Nechajte niekoľko sekúnd, aby sa vyrovnal a rozotrel, a až potom do lampy (odporúčame spracovať 2 x 2 nechty naraz a palce vždy polymerizovať oddelene).

Väčšina farieb je v prvej vrstve absolútne nepriehľadná (dokonca ponúkajú farby, najmä neónové), ale pre presnosť odporúčame vždy dve tenké vrstvy. Ak si nie ste istí, že sa vám táto textúra bude páčiť, vždy najprv jednu vyskúšajte a presvedčte sa sami.

Povinné je používanie kombinovaných UV/LED lámp s výkonom minimálne 48 W (v slabších lampách nevyschnú). Všetky naše farby z kolekcií GIB sú vyrábané a testované len na Comby UV/LED lampách s minimálnym výkonom 48 W, ak máte problém so zmršťovaním, po zaschnutí sa objavujú bodky (bubliny), najskôr si overte aké svietidlá, s ktorými pracujete, či už sú len na výmenu a určite zabezpečia výkon 48 W, ktorý je na nich uvedený. Ak ste si istí, že lampy sú pevné a osvedčené, skúste ho nanášať v tenších vrstvách, rovnomerne a nechajte ho, aby sa sám vyrovnal. Ak na určitých miestach na nechte zostane viac farby, táto časť bude menej polymerizovať. Keď vám dôjde farba a budete ju chcieť celú použiť, jednoducho otočte fľaštičku hore dnom, aby ste ju mohli celú použiť. Farby na webe a sociálnych sieťach sa môžu líšiť v závislosti od obrazovky a neschopnosti zobraziť rovnakú farbu rovnako na všetkých zariadeniach. Pre všetky ďalšie informácie sa pridajte do skupiny na FB: OFICIAL GROUP JANA NAILS a pozrite si naše vzdelávacie videá o používaní produktu.

MADE IN EU

Špecifické referencie