Duragel color base Snow Glow - 10ml

14,50 €
S DPH
Množstvo

POZNÁMKA: Produkt sa dodáva v dvoch rôznych typoch balenia, podľa toho, ktoré je dostupné v čase objednávky.

Duragel gél laková báza vo farbe.

Dokonalá textúra, vhodná na spevnenie apexu (nie príliš hrubého ani príliš tenkého) s textúrou, ktorá sa sama prispôsobí nechtu a výrazne urýchli samotný proces tvorby.

Báza je tvrdšia, ale dostatočne pružná pre gél lak a pohyby prirodzených nechtov.

Snow Glow - Transparentná báza s rôznymi trblietavými čiastočkami, imitujúca sneh s bielymi trblietavými čiastočkami s prídavkom drobných trblietok.

Dá sa použiť samostatne alebo v kombinácii s inými bázami alebo jednoducho ako tenký náter, ktorý dodá nádych pôvabu všetkým nechtom.

Očarujúca a sofistikovaná farba.

Dôležitá poznámka! - Bázy ako Bombshell a First Love, Foundation, Milk, ktoré v sebe nemajú trblietky, majú inú textúru ako Angel, Girl Code a Opal, ktorý má okrem malých "schované" aj väčšie čiastočky trblietok.

Snow Glow je hutnejší základ, pretože má rôzne textúry a farby flitrov.

Farebné bázy Duragel je možné nanášať priamo na pripravený prírodný necht, ale na problematickejšie nechty, ako aj napríklad na glitrové bázy - odporúčame použiť priehľadnú bázu DuraGel 1 step, aby sme pri dopĺňaní a odstraňovaní trblietok, aby ste neprešli až k prirodzenému nechtu, aby ste ich odstránili.

1. Pripravte necht zatlačením / odstránením prebytočnej kožičky.

2. Vytvarujte a pripravte prírodný necht pilníkom (nie bufferom!) a naneste dehydrator Prep a Scrub a magic airbond.

3. V prípade potreby naneste DuraGel krok 1 a necht dobre „natrite“ a okraje zatvorte, polymerizujte a pokračujte s vybranou základnou farbou tak, že najskôr nanesiete klznú vrstvu, rozotriete necht (nepolymerizuje) a pomocou guľe aplikujte vrchol na požadované miesto a spevnite samotný necht.

Polymerizácia je 90 sekúnd, výhradne v komby uv/led lampách minimálne 48 w.

4. Ak na bázu nenanesiete DuraGel krok 1, DuraGel color base možno naniesť priamo s rovnakým prípravkom a rovnakým spôsobom aj s klznou vrstvou. Odporúčame robiť 1 necht naraz paralelne na oboch rukách.

5. Po zaschnutí - ak máte menšie nezrovnalosti - môžete podklad odmastiť a jemne po ňom prejsť pilníkom alebo bufferom nie po voľnom okraji nechta.

6. Naneste farbu a lesk, alebo nechajte základ len tak a naneste lesk.

Špecifické referencie