DURAGEL COLOR BASE "SAND" 10ml

15,50 €
S DPH

Duragel gél laková báza vo farbe

Dokonalá textúra vhodná na spevnenie apexu (nie príliš hrubého ani príliš tenkého) s textúrou, ktorá sa sama prispôsobí nechtu a výrazne urýchli samotný proces tvorby.

Báza je tvrdšia, ale dostatočne pružná na gél lak a pohyby prírodných nechtov.

Sand - farebná báza v krásnej prírodnej farbe, ktorá je ideálna ako podklad pod francúzsku, alebo ako farba samotná.

Neutrálny podtón je ideálny pre akúkoľvek farbu pleti a pristane úplne všetkým fanúšikom nude vzhľadu.

Farbu je možné meniť z polopriehľadnej a jemnej až po plnofarebný vzhľad.

Farebné bázy Duragel je možné nanášať priamo na pripravený prírodný necht, ale na problematickejšie nechty, ako aj napríklad na glitrové bázy - odporúčame použiť priehľadnú bázu DuraGel 1 step, aby sme pri dopĺňaní a odstraňovaní trblietok neprešli až k prirodzenému nechtu, aby ste ich odstránili.

Použitie:

1. Pripravte necht zatlačením / odstránením prebytočnej kožičky.

2. Vytvarujte a pripravte prírodný necht pilníkom (nie bufferom) a naneste Prep & Scrub a magic airbond.

3. V prípade potreby naneste DuraGel krok 1 a necht dobre „natrite“ a okraje zatvorte, polymerizujte a pokračujte s vybranou základnou farbou tak, že najskôr nanesiete klznú vrstvu, rozotriete necht (nepolymerizuje) a pomocou druhá guľa aplikujte vrchol na požadované miesto a spevnite samotný necht.

Polymerizácia je 90 sekúnd, výhradne v komby uv/led lampách minimálne 48 w.

4. Ak na podklad neaplikujete DuraGel krok 1, farebný podklad DuraGel je možné naniesť priamo s rovnakým prípravkom a rovnakým spôsobom s klznou vrstvou. Odporúčame robiť jeden necht súčasne na oboch rukách.

5. Po zaschnutí - ak máte menšie nezrovnalosti - môžete podklad odmastiť a jemne po ňom prejsť pilníkom alebo bufferom.

6. Naneste farbu a lesk, alebo nechajte samotnu bázu bez farby a naneste lesk.

TIPY A TRIKY: Bázy Duragel Color môžete použiť mnohými spôsobmi - možnosti sú neobmedzené. Používajú sa ako farebné podklady pre permanentný lak (s vybudovaním apexu alebo bez neho, pre pevnosť sa odporúča postaviť apex a vrstvu vystužiť). Sú perfektné aj ako farby samotné, ako podklad pod francúzsku, alebo ako krásna jemná polopriehľadná farba na stavebný gél/akryl. Naneste v jednej vrstve na gél ako jemnú transparentnú farbu alebo v dvoch vrstvách pre silnejšie krytie.

Množstvo

Špecifické referencie