Marry me - wedding set box

65,00 €
S DPH

Množstvo

MARRY ME - PRETOŽE KAŽDÝ VEĽKÝ MILOSTNÝ PRÍBEH ZAČÍNA KRÁSNYMI NECHTAMI

Zamilovali sme sa a povedali áno novej kolekcii "Marry me", pretože sme sa riadili myšlienkou, že každá žena je jedinečná a presne vie, čo chce pre svoj veľký deň.

Vytvorili sme kolekciu, ktorá je elegantná a očarujúca, s najjemnejšími a vzdušnými odtieňmi pre všetkých milovníkov neutrálneho, vzdušného, klasického štýlu a nadčasovej elegancie.

S týmito odtieňmi sa každé moderné dievča stáva odrazom toho, čím chce byť, takže v tejto kolekcii ponúkame päť farieb, ktoré dokonale zapadajú do "svadobného" štýlu. Kolekcia môže byť tiež použitá pre každodenný elegantný vzhľad.

Farby z kolekcie "Marry me" sú semitransparenty, nie úplne pokryté farby, pre extra vzdušný, sofisticated glam vzhľad. Môžete ich použiť viacerými spôsobmi a vytvoriť hromadu kombinácií.

V jednej vrstve môžu byť použité ako náter cez gélové farby, francúzsku , babyboomer, alebo tesne nad nejakým ružovkastým / krycím stavebným gélom, pre tento vzdušný mäkký priehľadný vzhľad.

V dvoch vrstvách dosiahnete špeciálny mliečny "porcelánový" plný vzhľad krytu.

W1 - Forever - čistá biela so špeciálnou tenkou kefou pre jednoduché kreslenie "francúzskej".

W2 - Bridesmaid - perleťová farba / efekt morskej panny / ktorý môže byť použitý samostatne alebo lepšie ako akákoľvek iná farba pre špeciálny trblietavý efekt morskej panny.

W3 - HonneyMoon - mäkký mliečny odtieň s béžovým podtónom.

W4 - #wifey - mliečno ružový odtieň (musíš mať v kombinácii s ružovými vrchnými topmi pre každú príležitosť).

W5 - Proposal- mliečna fialová - ružový chladný odtieň.

Dôležité! Keď použijete tento druh farieb, netlačte kefu príliš tvrdo na nechty, pretože zanecháte stopy. Musíte ho aplikovať rovnomerne a bez akéhokoľvek tlaku kefou v horizontálnej polohe na necht.

Please see our video by clicking on the "video" section for a more realistic display of colors and application.

Pozrite si prosím naše video kliknutím na sekciu "video" pre realistické zobrazenie farieb ako aj aplikáciu.

Naše gél laky vytvrdzujú LEN Uv / led kombi lampe s výkonom min 48 W, nie UV lampa 36 W, pretože ju nebudete môcť vysušiť.

Doba vytvrdzovania: 60-90 sekúnd.

Sada obsahuje päť farieb a nálepky na vzorky.

Špecifické referencie