DURAGEL COLOR BASE - "SLEEPING BEAUTY" 10ml

15,50 €
S DPH
Množstvo

Duragel gél lak farebný základ

Perfektná textúra, vhodné na spevnenie apexu (nie príliš hrubého ani príliš tenkého) s textúrou, ktorá sa na necht prichytí a výrazne urýchli proces tvorby.

Báza je tvrdšia, ale dostatočne pružná pre gél lak a prirodzené pohyby nechtov.

SLEEPING BEAUTY - farba, ktorá očarí drobučkým sľudovým púdrom v neutrálnom béžovom podtóne. Dá sa použiť samostatne, alebo v kombinácii s inými bázami, alebo jednoducho ako tenký náter, ktorý dodá nádych pôvabu všetkým nechtom. Očarujúca a sofistikovaná farba.

Dôležitá poznámka! - Bázy ako Bombshell a First Love, Foundation, Milk, ktoré v sebe nemajú flitre, majú iné textúry ako Angel, Girl Code a Opal, ktorý v sebe "skrývaju" okrem malých aj väčšie trblietky.

Farebné bázy Duragel je možné nanášať priamo na pripravený prírodný necht, ale na problematickejšie nechty ako aj napríklad trblietavé bázy - odporúčame použiť priehľadnú bázu DuraGel 1 step. ako podklad 

Použitie: 1. Pripravte necht zatlačením / odstránením prebytočnej kožičky. 2. Vytvarujte prírodný necht a pripravte ho pilníkom (nie bufferom!) A naneste Prep a Scrub a Magic airbond 3v1. V prípade potreby naneste DuraGel krok 1 a necht dobre „natrite“ a okraje zatvorte, polymerizujte a pokračujte s vybranou základnou farbou tak, že najskôr nanesiete klznú vrstvu, rozotriete necht (nepolymerizuje) a aplikujte vrchol na požadované miesto a spevnite samotný necht. Polymerizácia je 90 sekúnd, výhradne v kombi uv / led lampách minimálne 48 W. 4. Ak neaplikujete DuraGel krok 1 na podklad, DuraGel color base môže byť aplikovaný priamo s rovnakým prípravkom a rovnakým spôsobom s klznou vrstvou.

Po zaschnutí - ak máte menšie nezrovnalosti - môžete podklad odmastiť a jemne prejsť pilníkom,alebo Bufrom. 6. Naneste farbu a lesk, alebo nechajte samotný základ a naneste lesk.

Špecifické referencie