J - Laque 218 PUMPKIN SPICE 10ml

12,50 €
S DPH
Množstvo

TAJNÁ ZÁHRADA - JESEŇ 2021
Predstavíme vám našu „tajnú záhradu“, kde paleta farieb, ktorá prebúdza všetky vaše zmysly, navrhnutá matkou prírodou. Farbami, ktoré dominujú v tajnej záhrade, sú farby ibišteka, tmavočervené tehlové farby, teplá hnedá, tekvicové farby, ale aj hrsť zelených olív a vojenské, prírodné teplé odtiene, ktoré sa budú perfektne hodiť pre všetkých, ktorí sledujú trendy tejto sezóny.
J -laque - farby, ktoré vás potešia - sýte, pigmentované, husté a nepriehľadné farby - určité odtiene kryjú dokonca aj v jednej vrstve! Naša textúra laku NESTEKA a nezlieva sa do kutikuly a bočných strán počas nanášania, ľahko sa nanáša - nezmrští sa použitím správnych žiaroviek. 
Ľahko sa nanáša a ľahko odstraňuje!
Permanentné laky, ktoré sú vďaka svojej pigmentácii a textúre vhodné aj pre nail art. Naneste v dvoch tenkých vrstvách na hlboké a 100% krycie odtiene - okraje nechta zatvorte!
DÔLEŽITÁ POZNÁMKA - PRED NÁKUPOM A POUŽÍVANÍM TRVALÉHO LAKU J. -LAQUE PROSÍM, Uistite sa, že máte VHODNÉ LAMPY. NÁŠ TRVALÝ LAK SA SUŠÍ LEN A VÝHRADNE V KOMBINOVANÝCH UV / LED SVETLÁCH NÍZKEHO VÝKONU 48 W. AK JE VAŠA FARBA „VRÁSKANÁ“ - VŽDY JE ZNAKOM, ŽE PRODUKT NEBOL DOBRE POLYMERIZOVANÝ. RADA JE : APLIKUJTE V TENKÝCH VRSTVÁCH DAJTE POZORNOSŤ, AKO KLIENTI DRŽIA RUKY V LAMPE (ZVLÁŠŤ PALCE) SKONTROLUJTE LAMPU A JEJ VÝKON (uistite sa, že používate správne žiarovky s príslušným výkonom. Životnosť kombinovaných žiaroviek je približne 1 rok (1,5 roka) a ich útlm farby je najskôr zaznamenaný na pigmentovaných farbách a leskoch, aj keď stále „ práca"). J. -laque sú farby, ktoré vám uľahčia prácu a potešia vás, z celého radu máme aj transparentné farby SEMI, ktoré napodobňujú vzhľad gélu COVER alebo prírodného béžového vzhľadu - pre všetkých, ktorí nesmú mať viditeľnú farbu nechtov a chcú „jemný vhľad“ alebo priesvitný vzhľad.
VYROBENÉ V USA a EÚ - bez rozpúšťadiel, bez BPA, bez (DBP), bez toluénu, bez formaldehydu Sušenie: kombinovaná UV / LED alebo LED lampa s minimálnym výkonom 48 W, 60-90 sek

Špecifické referencie