Genie in a Bottle HERMES 5ml

Genie in a Bottle HERMES 5ml

8,00 €
S DPH
Množstvo

Hej nailqeen!
Nový produkt, ktorý si vás získa už pri prvom použití! Skutočný „džin vo fľaši“, ktorý splní všetky vaše priania! „Džin vo fľaši“ je tekutý vysoko pigmentovaný farebný gél, ktorý je plný pigmentov, dodáva sa v balení s ergonomickou kefkou a je okamžite pripravený na použitie. Pred zakúpením si pozorne prečítajte návod na použitie!

Džin vo fľaši NIE JE gél lak, preto sa neodporúča používať na klasických mäkkých základoch vyrobených z permanentného laku. #GIB je tekutý farebný gél výnimočného krytia, ktorý sa používa na spracovaný, veľmi dobre vyhladený / spracovaný  / stavebný gél, akrygel. Vzhľadom na svoju hustotu a úplne odlišnú textúru od gél lakov trvá nejaký čas, kým sa tieto textúry „prispôsobia“ (prečítajte si návod na použitie). Akonáhle sa vám to zapáči - nič iné nebude dosť dobré !

- GIB / Genie vo fľaši / je farebný gél so štetcom s extrémne vysokou viskozitou (hustotou). Na ošetrený stavebný gél (alebo akrygel) naneste štetcom dostatočné množstvo produktu, kefku neukladajte proti podkladu a jemne napnite farbu / stred, potom strany /. Je dôležité natrieť farbu rovnomerne tak, aby bol celý necht dokonale vyhladený a aby sa jeho bočné časti nezhustli.

- nechajte GIB niekoľko sekúnd vyrovnávať a rozdeľovať sa, a až potom v žiarovke (odporúčame pracovať 2 x 2 nechty naraz a palce vždy polymerizovať osobitne)

- väčšina farieb úplne prekryjú v 1. vrstve (dokonca farby najmä neónové!), ale vždy odporúčame precíznosť 2 tenkých vrstiev

- Ak si nie ste istí, že sa vám táto textúra bude páčiť, vždy ju najprv vyskúšajte a presvedčte sa sami - povinné používanie lámp Combi / uv / led s minimálnym výkonom 48 W (v slabších svetlách GIB NEBUDE tvrdnúť)

- všetky naše farby z kolekcie GIB sa vyrábajú a testujú iba v lampách Combi / uv / led s minimálnym výkonom 48 W, ak máte problém s: vráskami, bodkami (bublinkami) farby, ktoré sa objavia po zaschnutí, najskôr skontrolujte, s ktorými lampami pracujete, či sú už vymenené a či bezpečne poskytujú výkon 48 W tak ako je na nich uvedený. Ak ste si istí, že žiarovky sú silné a majú preukázanú silu, skúste nanášať GIB v tenších vrstvách rovnomerne a nechajte ho vyrovnať. Ak na niektorých miestach nechtu zostane viac farby, bude táto časť menej polymerizovať.

- GIB sa nanášajú na ošetrený a vyhladený stavebný gél alebo akrygel nanesenou štetcom a rovnomernú aplikáciu farby - keď sa minie farba a chcete použiť všetko, jednoducho otočte fľašu hore nohami, aby ste mohli použiť všetko

- Farby na webe a sociálnych sieťach sa môžu líšiť v závislosti od obrazovky a nemožnosti zobraziť rovnakú farbu na všetkých zariadeniach rovnako.

- pozrite si naše videá a pripojte sa k podpornej skupine na FB: Jana Nails Official Group - je to medzinárodná skupina, alebo Jana NAILS Slovensko.

Polymerizácia : UV / LED COMBY 48W JN - 60 až 90 sekúnd v závislosti od hrubky

Špecifické referencie