• -40%
  • 40%

ONE STROKE Light Violet 5ml

6,48 €
10,80 €
S DPH
Množstvo

Gél ONE STROKE - 100% čistý pigment v gély - ultra pigmentácia

Či už ste skvelým nechtovým umelcom hľadajúcim dokonalosť, alebo iba začiatočníkom - každý nechtový dizajnér vie, že čiernobiele kresliace gély sú nevyhnutné ako základ všetkého. Jeden gél na ťah je 100% čistý ultra silný pigment v gély, ktorý vám poskytne 100% spokojnosť, kreslenie iba v jednej vrstve.

Vhodné na kreslenie tých ťahových techník, Zhostova, mikrokresba, tieňovanie

Pre všetky techniky plochého kreslenia Pre dokonalé ombre s hubkou nevyhnutné Perfektné pre extrémne tenké, plnofarebné čiary (nie sú určené na kreslenie hrubších a viac ošúchaných čiar - na to odporúčame Thick ART GEL)

Ideálne pre tenké okraje a zvýraznenie na výkresoch Môže byť zmiešaný s inými farbami Ultra pigmentovaný Možno uzavrieť lesklým / matným vrchným náterom Konzistencia gélu je redšia, ale pri práci sa nerozlieva, čo ho robí ideálnym na kreslenie Výstraha! Nie je vhodný na fullcolor ako farbu na celý necht a na hrubé linky vďaka ultra pigmentácii. Nepoužívajte na kreslenie hrubých vydutých čiar! Sušenie: komby UV / LED žiarovka min. Výkon 48 W - 90 s. Musí mať maliarsky gél! Sledujte video v sekcii „video“ vedľa popisu produktu.

Špecifické referencie