J - Laque 168 SUPERCHIC 10ml

12,90 €
S DPH
Množstvo

Ho-Ho-Holo Dokonalá kolekcia pre jemný lesk a pôvab s mimoriadne jemnými čiastočkami, ktoré svietia pod určitým uhlom svetla.

J.-Laque farby, ktoré vás potešia - sýte, pigmentované, hutné a krycie, niektoré odtiene kryjú už v prvej vrstve!

Naša farebná textúra nesteká a nezateká do nechtovej kožičky a bokov pri práci, ľahko sa nanášajú a nezmršťujú ani nesťahujú necht.

Permanentné laky, ktoré sú svojou pigmentáciou a textúrou vhodné aj na nail art.

Naneste v dvoch tenkých vrstvách pre hlboké a 100% krycie odtiene a zatvorte okraje nechtu!

Dôležité upozornenie: Pred zakúpením a použitím permanentného laku J.-Laque sa prosím uistite, že máte vhodné sušiace lampy. Naše permanentné laky sa sušia len a výhradne v kombinovaných UV/LED lampách s výkonom minimálne 48W.

Ak sa vám farba „zmršťuje“, je to vždy znak toho, že produkt dobre nepolymerizoval.

Poradenstvo: Nanášajte v tenkých vrstvách. Nanášajte rovnomerne plochým štetcom v extrémne tenkých vrstvách. Venujte pozornosť tomu, ako klientka drží ruky v lampe (najmä palce). Skontrolujte lampu a jej výkon (uistite sa, že používate správne lampy s príslušným výkonom). Životnosť kombinovaných lámp je cca 1 rok (1,5 roka) a na pigmentovaných farbách a leskoch je najskôr badať ich zoslabnutie, hoci stále „fungujú“.

Sušenie: komby UV/LED alebo LED lampa s výkonom minimálne 48 W 60 - 90 sek.

ZLOŽENIE: uretánový akrylát (PUA), dymový oxid kremičitý, UV iniciátor, akrylátový monomér, anorganický pigment, trblietky

UPOZORNENIE: LEN PRE PROFESIONÁLNE POUŽITIE! Pozorne si prečítajte návod na použitie! Zabráňte priamemu kontaktu s pokožkou a očami. Uchovávajte mimo dosahu detí. Môže spôsobiť podráždenie pokožky. Nepoužívajte na poranené alebo choré nechty. Uchovávajte mimo dosahu otvorených zdrojov tepla. V prípade kontaktu s pokožkou alebo očami dôkladne opláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Skladujte na chladnom, dobre vetranom mieste. VYROBENÉ V JAPONSKU

REF. ČÍSLO CPNP: 3226851

Špecifické referencie