• -25%
  • 25%

AcryGel Light Nude 100g

62,25 €
83,00 €
S DPH
Množstvo

UPOZORNENIE:

Počas modelácie používajte výhradne Cleaner bez obsahu Oleja !!!

ACRYGEL - HYBRID MEDZI GELOM A AKRYLOM!

Naša úplne nová receptúra ​​a absolútne najprirodzenejšie farby na trhu!

Táto receptúra ​​je špeciálna v tom, že nie je príliš tvrdá a ťažká pre prácu sa nenaťahuje na necht pri nadmernom stlačení štetca, ale nie je príliš tekutá ako „žuvačka“. Je dostatočne mäkká na to, aby sa dala ľahko natiahnuť a vyhladiť v niekoľkých ťahoch so správnymi ťahmi a pri práci nebude zatekať.

Vynikajúca priľnavosť k nechtu a dávka flexibility umožňujú ešte lepšiu životnosť a odolnosť a krásne prírodné a nude odtiene potešia všetkých klientov, ktorí hľadajú prírodné „pleťové“ tóny.

Balenia sú 15 ml a 50 ml. Práca bez zápachu.

1. Pripravte nechty ako zvyčajne - zmatníť necht, Prep, Primer, alebo Magic Airbond 3v1

2. Použite akýkoľvek podkladový gél 

3. S kovovou špachtľou aplikujte požadované množstvo AcryGel v guľke, ktorá vyhovuje požadovanému tvaru / a dĺžke nechtov

4. s mäkkou kefou, ktorú si namočíte v bežnom gélovom čističi (Cleaner), začnite vytvárať AcryGel, uistite sa, že povrch je hladký - budete mať takmer 0 úpravu

5.Minimálna úprava a vrchný náter / alebo farebný gél a vrchný náter /

6. V prípade kreslenej francúzskej použite Akrygel Cover Pink alebo Nude, následne po vytvrdnutí v lampe môžete nakresliť francúzsku s Bella alebo Renesmee, po vytvrdnutí zaleskovať.

Polymerizácia : UV lampa-2min. UV/LED Comby Lampa - 60/90 sekúnd v závislosti od hrúbky.

AcryGel môžete aj pinčovať a to v 1/3 celkovej dĺžke času v lampe, v závislosti od hrúbky, ale väčšinou v UV/LED Comby Lampe ho môžete pinčovať po cca 15 sekundách.

Špecifické referencie