J - Laque 210 PEACH FUZZ -10ml

12,50 €
S DPH
Množstvo

Ach tak, pastelové! - naša pastelová kolekcia starostlivo vybraných hitových farieb, ktoré poznačia sezónu jar / leto 2021.
Kolekcia farieb, v ktorých dominujú chladné, trendy pastelové farby - výborné na vzájomné kombinovanie v nadčasovom ombre štýle alebo ako individuálne, buď v matnom alebo lesklom vydaní.
J-laque - farby, ktoré vás potešia - sýte, pigmentované, husté a nepriehľadné farby - určité odtiene pokrývajú už v 1 vrstve!
Naša štruktúra náteru NETEČIE a počas nanášania netečie do kutikuly a laterálnych častí, ľahko sa nanáša - pomocou správnych žiaroviek sa nezráža ani sa necht nestrháva. Ľahko sa nanáša a ľahko sa odstraňuje!
Permanentné laky, ktoré sú vďaka svojej pigmentácii a textúre vhodné aj na nechtové umenie. Naneste v 2 tenkých vrstvách na hlboké a 100% krytie odtieňov - zatvorte okraje nechtu!
DÔLEŽITÁ POZNÁMKA - PRED NÁKUPOM A POUŽITÍM TRVALÉHO LAKOVANIA J.-LAQUE PROSÍM Uistite sa, že máte vhodné žiarovky na sušenie. NAŠE Permanentné laky sú SUŠENÉ IBA A VÝLUČNE V KOMBINOVANÝCH UV / LED SVIETIDLÁCH 48 W. AK JE VAŠA FARBA „VRÁSKOVÁ“ - VŽDY TO ZNAMENÁ, ŽE VÝROBOK NIE JE DOBRE POLYMERIZOVANÝ. RADA JE: APLIKÁCIE V Riedkych vrstvách POZOR, AKO KLIENTI DRŽIA RUKY V SVIETIDLE (ZVLÁŠŤ PALCE) SKONTROLUJTE LAMPU A JEJ SILU (uistite sa, že používate správne žiarovky s príslušným výkonom. Životnosť kombinovaných žiaroviek je približne 1 rok (1,5 roka) a ich pigmentáciu si najskôr všimnete na pigmentovaných farbách a leskoch, hoci stále „fungujú „).
Farby, ktoré vám uľahčia prácu a potešia vás, z celej rady máme aj SEMI priehľadné farby, ktoré napodobňujú vzhľad gélu COVER alebo prírodný béžový vzhľad - pre všetkých, ktorí nesmú mať viditeľnú farbu nechtov a chcú „jemnú“ farbu alebo priesvitný vzhľad. MADE IN USA & EU - Solvent free, BPA free, No (DBP), No Toluene, No Formaldehyde Sušenie: kombinovaná UV / LED alebo LED lampa s minimálnym výkonom 48 W 60-90 s

Špecifické referencie