Magic Glue BRUSH Cleaner - gel 30ml

Magic Glue BRUSH Cleaner - gel 30ml

10,20 €
S DPH
Magic Brush Cleaner je 100% gélovo - silikónový výrobok vyrobený na čistenie a údržbu vašich štetcov.
Tekutina s gélovou textúrou, ktorá je úplne riedka a čistí štetce od zvyškov gélu a akrylátu a permanentného laku, najmä štetcov na kreslenie.
Vlasy nevysušuje ako klasický čistič ale zanecháva ich úplne jemné, zlepené, v správnom tvare a pružné pre ďalšiu prácu.
Tiež nevyhnutný produkt pre akékoľvek nechtové umenie s gélovým / permanentným lakom, kde sa štetec v tejto tekutine vždy vyčistí pred a po určitých ťahoch zmiešaním farieb.
Výstraha! Štetce vyčistené touto kvapalinou (silikónový gél) musia byť vždy uzavreté viečkom mimo dosahu akéhokoľvek zdroja svetla alebo tepla, aj keď nie sú na priamom zdroji svetla, pretože budú úplne stlačené!

Inštrukcie na používanie:
Na vyčistenie zvyškov gélu naneste malé množstvo Magic Glue Brush  na podklad (poháre, kovový podklad Jn na kreslenie), suchou vatou (napríklad tvrdé utierky na nechty) alebo mierne namočené v bežnom čistiacom prostriedku.
Ponorte štetec do Magic Glue BRUSH a jemne stlačte doľava a doprava, kým sa nevyčistí absolútne všetok prebytočný produkt, a upravte pôvodný tvar vlasov alebo kefy.
Prebytok vyčistite suchou vatou a vaša kefka je mäkká a pripravená na uskladnenie alebo ďalšie kreslenie (prácu).
Prečítajte si varovanie, aby ste kefku nenechali nekrytú alebo v blízkosti zdroja svetla!
Ak vaša kefa stvrdne - dobre ju očistite čistiacim prostriedkom a proces zjemňovania a tvarovania vlasov opakujte pomocou Magic Glue BRUSH Cleaner.
Množstvo
Vypredané

ZLOŽENIE: HEMA Trietoxycaprylylsilane Hydroxypropylmetakrylát Hexyl škoricový aldehyd 2-terc Butycylohexyl acetát Hexyl salicylát Parfum

Špecifické referencie