2 GEL BUILDER MASTER gold

15,00 €
S DPH
Množstvo

Zlatá edícia s vrchnákom - séria Master Japan.
Štetce sú dodávané v edícii zo zlata s viečkom, sú vyrobené ručne z najjemnejších syntetických vlasov.
Pred prvým použitím je potrebné štetec očistiť od priemyselných lepidiel prstami a potom jemne utrieť do vlhkej handričky a čističa.
Štetce zostávajú mäkké, ak sú ošetrované a nie sú priamo vystavené žiadnemu svetlu alebo teplu so zvyškami gélu / permanentného laku. VŠETKY ŠTETCE MAJÚ VIACÉ ÚČELY, ZÁVISÍ OD VAŠICH ZVYKOV A PREFERENCIÍ
# 1 GEL BASE & TOP MASTER - rovný strihaný dlhý štetec ideálny na nanášanie podkladu, ale tiež ideálny pre kreslenú francúzsku manikúru (pre všetkých, ktorí radi kreslia francuzsku pomocou plochej kefy)
# 2 GEL BUILDER MASTER - kratšia hrubšia zaoblená kefa ideálna na stavbu gélom, hlavne hrubších, pekne tvaruje gél v oblasti okolo kožičiek. Vhodný aj na podklad malých nechtových platničiek.
# 3 COLOR GEL MASTER - oválny dlhší štetec na nanášanie farebného gélu presne na oblasť okolo kutikuly, vhodný aj na stavbu / vytváranie nechtov pomocou stavebného gélu vďaka svojmu špeciálnemu tvaru (najmä s redšími gélovými textúrami a bez techniky pílenia).
# 4 PERFECT LINER / SHADING MASTER - tenký dlhý štetec, mimoriadne elastický! Ideálne na tieniacu techniku ​​s redšími materiálmi (gélový lak), ako aj na kreslenie dlhých presných línií (liner), pomoc s permanentným lakom v oblasti okolo kožičky, pre kreslenú francúzsku, nevyhnutné pre všetky linky.
# 5 SLIMMY - krátke vlasy, ktoré sú elastické a veľmi pekne sa ohýbajú a sledujú pohyby, zvlášť špeciálne na kreslenie ozdôb a malých detailov, ako aj na bordúry s nelepivými gélmi
# 6 FRENCH MASTER - šikmo zastrihnutý štetec určený pre kreslenú francúzsku manikúru. Pre všetkých, ktorí sú zvyknutí na šikmo strihané štetce, ale pre kreslenú francúzsku sa odporúča aj gél base & top master # 1.

Špecifické referencie