J - Laque 192 MANTRA 10ml

12,50 €
S DPH
Množstvo

Made in Balkan - zvodná, orientálna, tmavá a neodolateľná nová kolekcia na jeseň / zimu.

J-laque - farby, ktoré vás potešia - sýte, pigmentované, husté a nepriehľadné farby - určité odtiene pokrývajú až 1 vrstvu!

Naša štruktúra náteru počas nanášania netečie do kutikuly a laterálnych častí, sú jemne nanesené - nezrazia sa ani sa z nechtu neodtrhnú. Ľahko sa nanáša a ľahko sa odstraňuje!

Permanentné laky, ktoré sú vďaka svojej pigmentácii a textúre vhodné aj na nechtové umenie.

Aplikujte v 2 tenkých vrstvách pre hlboké a 100% krytie odtieňov - zatvorte okraje nechtu!

DÔLEŽITÁ POZNÁMKA - PRED ZAKÚPENÍM A POUŽITÍM TRVALÉHO LAKU J.-LAQUE UISTITE SA, ŽE MÁTE VHODNÉ LAMPY. NAŠE Permanentné laky SCHNÚ IBA A EXKLUZÍVNE V KOMBINOVANÝCH UV / LED SVIETIDLÁCH S VÝKONOM 48 W. AK JE VAŠA FARBA „VRÁSKAVÁ“ - VŽDY TO ZNAMENÁ, ŽE VÝROBOK NIE JE DOBRE POLYMERIZOVANÝ. RADA JE: APLIKUJTE V TENKÝCH vrstvách POZOR AKO KLIENTI PODRŽIA RUKY V LAMPE (ZVLÁŠŤ PALCE) SKONTROLUJTE LAMPU A JEJ SILU (uistite sa, že používate správne žiarovky s príslušným výkonom. Životnosť kombinovaných žiaroviek je približne 1 rok (1,5 roka) a ich pigmentáciu si najskôr všimnete na pigmentovaných farbách a leskoch, aj keď stále „fungujú

Farby, ktoré vám uľahčia prácu a potešia vás, z celej rady máme aj SEMI priehľadné farby, ktoré napodobňujú vzhľad gélu COVER, alebo prírodný béžový vzhľad - pre všetkých, ktorí nechcú mať viditeľnú farbu nechtov a chcú „jemný“ alebo priesvitný vzhľad.

MADE IN USA & EU - Solvent free, BPA free, No (DBP), No Toluene, No Formaldehyde

Polymerizácia: kombinovaná UV / LED alebo LED lampa s minimálnym výkonom 48 W 60-90 s

Špecifické referencie