Easy One Pink Star 50ml

EASY ONE Pink Star 50ml

43,00 €
S DPH

EASY ONE sú vyrobené z 3 typov stavebných gélov :

  1. QUARTZ CLEAR je najviac tekutý gél a je jediný ALL IN ONE podkladový & stavebný v jednom
  2. MILKY WAY ( nádherná farba stavebného gélu soft milky, je potrebné pod tento gél naniesť podkladový gél )
  3. MAKE UP /COVER PINK (stavebný gél s mimoriadnou pigmentáciou, je potrebné pod tento gél naniesť podkladový gél ) 
  4. PINK STAR
  5. IVORY                                 

VLASTNOSTI A POUŽITIE :

Ľahký pre prácu (samonivelačné gély, ktoré nezatekajú ku kožičke počas modelácie, odporúčame modelovať 2x2 prsty)

Špeciálne navrhnutý pre urýchlenie práce, kedy po modelácii nieje nutné pilníkovať tvar, alebo iba minimálne.

Prefektná kombinácia pevnosti a pružnosti. Číry gel je z týchto najviac tekutý, ale zároveň najpevnejší. Make Up a Milky Way sú viac flexibilnejšie, ale rovnako pevné a a extrémne odolné.

Všetky gély sú stavebné.

Vhodné na prírodné nechty , ale rovnako aj pre modeláciu na šablóny.

Znížený pocit pálenia počas polymerizácie.

Ideálne pre doplňovanie.

Veľmi silná priľnavosť k prírodnému nechtu.

Polymerizácia : UV - 2min, Comby UV/LED 60-90 sekúnd v závislosti od hrúbky vrstvy.

Easy One Pink Star - Vysoko pigmentovaný ružový stavebný gél špecifickej ružovej farby. Ideálny ako samostatný gél v krásnom ružovom odtieni, alebo v rôznych kombináciách pre babyboomér.

Gél, ktorý je samonivelačný, ale vďaka svojim špeciálnym vlastnostiam, nepreteká do kutikuly a netečie a ponecháva dostatok času na vytvorenie nechtu. Jeho pigment je mimoriadne silný, takže nebude priehľadný. Gél, s ktorým je veľmi ľahké pracovať a rýchla salonová práca pre začiatočníkov aj profesionálov. Je nevyhnutné používať základňu (Booster, Duragel Step 1)

TIP PRE JEDNODUCHŠIU APLIKÁCIU BEZ POUŽITIA PILNÍKA : Po polymerizácii podkladového gélu, naneste tenkú vrstvu tohto stavebného gélu, ako lesk (túto vrstvu nevytvrdzovať) a s väčším množstvom tohto gélu následne modelujete od koreňa nechta a ťahom od jednej strany k druhej (ku krajom nechta) ho takto nanesiete až ku špičke nechta a následne ho na pár sekúnd otočíte hore nohami a tak vložíte ruku do lampy. Video je uverejnené na v fb skupinách Jana Nails Slovensko a Jana Nails Official group (po žiadosti o vstup do tejto skupiny je potrebné zodpovedať zopár otázok, kedže je táto skupina medzinárodná odporúčame použiť prekladač)

Množstvo

ZLOŽENIE: Alifatický uretánakrylát, trietylénglykoldimetakrylát, hydroxypropylmetakrylát, benzoylizopropanol, dimetylsilylát oxidu kremičitého, HEMA-fosfát, metylbenzoylformiát, alifatický uretándiakrylát, etylhexylMA-akrylát, polyHE-metylester akrylát, PolyHE akrylát, polyHEMAakrylát, polypropylén-propanol modifikovaný polysiloxán, trifenylfosfit, P-hydroxyanizol, izopropylidéndifenyl, bisoxyhydroxypropylmetakrylát, hydrochinón, BHT, CI 77891, CI 77742, CI 12490

UPOZORNENIE: LEN PRE PROFESIONÁLNE POUŽITIE! Zabráňte priamemu kontaktu s pokožkou a očami. Uchovávajte mimo dosahu detí. V prípade kontaktu s pokožkou alebo očami dôkladne opláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Pozorne si prečítajte návod na použitie Nepoužívať na poranené alebo choré nechty. VYROBENÉ V EU

REF. ČÍSLO CPNP: 3589441

Špecifické referencie